Het gaat om de twee eerste Europese bestellingen voor de Jet Press 720, een machine die voor het eerst op drupa 2008 gedemonstreerd werd en die eind 2011 op de markt kwam. Met de twee Europese exemplaren heeft Fujifilm nu in totaal negentien exemplaren van de pers in de hele wereld verkocht: zoals bekendgemaakt op de drupa 2012 had Fujifilm het eerste jaar nadat de machine op de markt was, al negen exemplaren geleverd in Japan, de Verenigde Staten en Canada. Uit diezelfde landen kwamen er nadien nog eens acht andere bestellingen. De twee eerste Europese persen worden begin 2013 geïnstalleerd.

De Jet Press 720 is een digitale inkjetpers (vier kleuren) die B2-vellen in één doorgang bedrukt. Ze kan een productiesnelheid van 2.700 B2-vellen per uur halen.

Het gaat om de twee eerste Europese bestellingen voor de Jet Press 720, een machine die voor het eerst op drupa 2008 gedemonstreerd werd en die eind 2011 op de markt kwam. Met de twee Europese exemplaren heeft Fujifilm nu in totaal negentien exemplaren van de pers in de hele wereld verkocht: zoals bekendgemaakt op de drupa 2012 had Fujifilm het eerste jaar nadat de machine op de markt was, al negen exemplaren geleverd in Japan, de Verenigde Staten en Canada. Uit diezelfde landen kwamen er nadien nog eens acht andere bestellingen. De twee eerste Europese persen worden begin 2013 geïnstalleerd. De Jet Press 720 is een digitale inkjetpers (vier kleuren) die B2-vellen in één doorgang bedrukt. Ze kan een productiesnelheid van 2.700 B2-vellen per uur halen.