De Sunday Vpak die speciaal bedoeld is om soepele verpakkingen, etiketten en vouwkarton te bedrukken, wordt een van de blikvangers van Goss op drupa. De rollen op de pers kunnen gemakkelijk omgewisseld worden, zodat ook de druklengte en dus het formaat gewijzigd kunnen worden. De Sunday Vpak 3000 en 5000 die met verschillende baanbreedtes (van 510 tot 1905 mm) beschikbaar zijn, halen snelheden tot 457 m/min.

Het eerste exemplaar van de pers wordt bij Precision Press in North Mankato (Minnesota) geïnstalleerd en zal eind 2012 in gebruik worden genomen. Het gaat om een Vpak 500 voor de productie van soepele verpakkingen met offset-, flexo- en verniseenheden. De pers wordt ook met UV- en EB-droogsystemen (EB: elektronenbundels) uitgerust.

De Sunday Vpak die speciaal bedoeld is om soepele verpakkingen, etiketten en vouwkarton te bedrukken, wordt een van de blikvangers van Goss op drupa. De rollen op de pers kunnen gemakkelijk omgewisseld worden, zodat ook de druklengte en dus het formaat gewijzigd kunnen worden. De Sunday Vpak 3000 en 5000 die met verschillende baanbreedtes (van 510 tot 1905 mm) beschikbaar zijn, halen snelheden tot 457 m/min. Het eerste exemplaar van de pers wordt bij Precision Press in North Mankato (Minnesota) geïnstalleerd en zal eind 2012 in gebruik worden genomen. Het gaat om een Vpak 500 voor de productie van soepele verpakkingen met offset-, flexo- en verniseenheden. De pers wordt ook met UV- en EB-droogsystemen (EB: elektronenbundels) uitgerust.