manroland sheetfed dat onlangs meedeelde dat het sinds de heropstart in februari 2012 honderd persen verkocht had, heeft over die periode een omzet van 358 miljoen € geboekt en een exploitatiewinst van 71,4 miljoen €. In de marge van die mededeling kwamen we ook te weten dat Langley 80 miljoen € voor de overname betaald had.

De groep Langley van haar kant boekte een omzet van 527,1 miljoen € en een exploitatiewinst van 166 miljoen € - dat is zonder de resultaten van manroland sheetfed die dit jaar nog niet opgenomen werden. Als we die cijfers samentellen, krijgen we een totale omzet van 885 miljoen €, waarvan manroland sheetfed ongeveer 40% voor zijn rekening neemt, en een exploitatiewinst van 190 miljoen €.

Volgens Tony Langley is dat resultaat te danken aan de lage kostenstructuur. Die stelt manroland sheetfed in staat om met een 'honderdtal persen per jaar' break even te draaien.

manroland sheetfed dat onlangs meedeelde dat het sinds de heropstart in februari 2012 honderd persen verkocht had, heeft over die periode een omzet van 358 miljoen € geboekt en een exploitatiewinst van 71,4 miljoen €. In de marge van die mededeling kwamen we ook te weten dat Langley 80 miljoen € voor de overname betaald had. De groep Langley van haar kant boekte een omzet van 527,1 miljoen € en een exploitatiewinst van 166 miljoen € - dat is zonder de resultaten van manroland sheetfed die dit jaar nog niet opgenomen werden. Als we die cijfers samentellen, krijgen we een totale omzet van 885 miljoen €, waarvan manroland sheetfed ongeveer 40% voor zijn rekening neemt, en een exploitatiewinst van 190 miljoen €. Volgens Tony Langley is dat resultaat te danken aan de lage kostenstructuur. Die stelt manroland sheetfed in staat om met een 'honderdtal persen per jaar' break even te draaien.