Tijdens de twee conferentiedagen kunnen de deelnemers hun kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van de industriële zeefdruk en inkjet verdiepen, meer bepaald om ook projecten zoals bedieningsdisplays voor de autosector, de telecommunicatie of de consumentenelektronica te kunnen realiseren. De gedrukte elektronica - zoals schakelcircuits, LED-schermen en zonnepanelen - komt eveneens aan bod. Meer details vindt u op www.afip2013.org.

De gedrukte elektronica, die vaak als een van de meest belovende ontwikkelingen voor de grafische sector naar voren geschoven wordt, is ook het onderwerp van een lange bijdrage in het januarinummer van Grafisch Nieuws.

Tijdens de twee conferentiedagen kunnen de deelnemers hun kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van de industriële zeefdruk en inkjet verdiepen, meer bepaald om ook projecten zoals bedieningsdisplays voor de autosector, de telecommunicatie of de consumentenelektronica te kunnen realiseren. De gedrukte elektronica - zoals schakelcircuits, LED-schermen en zonnepanelen - komt eveneens aan bod. Meer details vindt u op www.afip2013.org. De gedrukte elektronica, die vaak als een van de meest belovende ontwikkelingen voor de grafische sector naar voren geschoven wordt, is ook het onderwerp van een lange bijdrage in het januarinummer van Grafisch Nieuws.