Vanaf woensdag 7 september is de nieuwe catalogus in alle Belgische vestigingen van Ikea beschikbaar. "Naast producten vind je in deze catalogus dan ook reportages en hier en daar een blik in het leven van mensen," lezen we in het redactioneel van de nieuwe catalogus. Of moeten we veeleer 'magalogus' zeggen. De editie 2017 van de Ikea-catalogus neemt immers de allure van een magazine of tijdschrift aan: het ruime productgamma van het Zweedse merk wordt in 13 reportages over het hedendaagse leven en met decoratie-ideeën voorgesteld.

Naast de gedrukte versie brengt Ikea ook de app IKEA Catalogus voor smartphones of tablets (iOS/Android) uit. Die app is een uitgebreide versie van de gedrukte en online catalogus. Hij bevat immers meer foto's, o.a. met zoomfuncties, en audiovisuele mogelijkheden. In video's worden meer bepaald producten, medewerkers, enz. voorgesteld.

De Ikea-catalogus 2017 wordt in meer dan 30 talen en 48 landen uitgebracht. In België en Luxemburg belandt de catalogus in de brievenbussen van meer dan 4 miljoen gezinnen. In totaal worden er in de hele wereld 211 miljoen exemplaren van de catalogus gedrukt op papier met FSC-certificaat.

Vanaf woensdag 7 september is de nieuwe catalogus in alle Belgische vestigingen van Ikea beschikbaar. "Naast producten vind je in deze catalogus dan ook reportages en hier en daar een blik in het leven van mensen," lezen we in het redactioneel van de nieuwe catalogus. Of moeten we veeleer 'magalogus' zeggen. De editie 2017 van de Ikea-catalogus neemt immers de allure van een magazine of tijdschrift aan: het ruime productgamma van het Zweedse merk wordt in 13 reportages over het hedendaagse leven en met decoratie-ideeën voorgesteld. Naast de gedrukte versie brengt Ikea ook de app IKEA Catalogus voor smartphones of tablets (iOS/Android) uit. Die app is een uitgebreide versie van de gedrukte en online catalogus. Hij bevat immers meer foto's, o.a. met zoomfuncties, en audiovisuele mogelijkheden. In video's worden meer bepaald producten, medewerkers, enz. voorgesteld.De Ikea-catalogus 2017 wordt in meer dan 30 talen en 48 landen uitgebracht. In België en Luxemburg belandt de catalogus in de brievenbussen van meer dan 4 miljoen gezinnen. In totaal worden er in de hele wereld 211 miljoen exemplaren van de catalogus gedrukt op papier met FSC-certificaat.