Onder leiding van hun leraar hebben de leerlingen van de afdeling 'Drukken en afwerken' een echte pers, een 5-kleuren Heidelberg CD74, bediend om het jaarboek (85 pagina's) te drukken.

"In deze 'moeilijke' tijden voor jongeren om werk te vinden, trachten we hen te motiveren om dergelijk project in een grote drukkerij aan een grote machine te drukken. Zo kunnen ze voelen en zien hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Onze school heeft goede contacten met de bedrijfswereld en de leerlingen lopen jaarlijks 3 weken stage met hoop op verdere tewerkstelling," aldus het SISA.

Het SISA is de grootste secundaire school van het stedelijk onderwijs Antwerpen en telt een duizendtal leerlingen.

Onder leiding van hun leraar hebben de leerlingen van de afdeling 'Drukken en afwerken' een echte pers, een 5-kleuren Heidelberg CD74, bediend om het jaarboek (85 pagina's) te drukken. "In deze 'moeilijke' tijden voor jongeren om werk te vinden, trachten we hen te motiveren om dergelijk project in een grote drukkerij aan een grote machine te drukken. Zo kunnen ze voelen en zien hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat. Onze school heeft goede contacten met de bedrijfswereld en de leerlingen lopen jaarlijks 3 weken stage met hoop op verdere tewerkstelling," aldus het SISA. Het SISA is de grootste secundaire school van het stedelijk onderwijs Antwerpen en telt een duizendtal leerlingen.