Het plan voorziet meer bepaald in de stopzetting van de gratis krant Point 24 en het schrappen van 74 banen - de groep telt nu nog 500 werknemers. Daarnaast zouden 102 banen in de drukkerij en de reclameregie in dochterbedrijven ondergebracht worden. De groep Saint-Paul die sinds 2009 al 190 banen geschrapt heeft, wil zich meer gaan toeleggen op de ontwikkeling van digitale media.

De personeelsvertegenwoordigers van hun kant eisen een collectieve arbeidsovereenkomst voor alle werknemers, ook voor het personeel dat een andere functie krijgt en in een dochteronderneming aan de slag gaat.

Het plan voorziet meer bepaald in de stopzetting van de gratis krant Point 24 en het schrappen van 74 banen - de groep telt nu nog 500 werknemers. Daarnaast zouden 102 banen in de drukkerij en de reclameregie in dochterbedrijven ondergebracht worden. De groep Saint-Paul die sinds 2009 al 190 banen geschrapt heeft, wil zich meer gaan toeleggen op de ontwikkeling van digitale media. De personeelsvertegenwoordigers van hun kant eisen een collectieve arbeidsovereenkomst voor alle werknemers, ook voor het personeel dat een andere functie krijgt en in een dochteronderneming aan de slag gaat.