Met het systeem iFOIL heeft MGI Digital Graphic Technology de Verpakkingsoscar voor 'Randappartuur' in de categorie 'Productie' gekregen. De jury was vol lof over de soepelheid en eenvoud van het proces alsook over de volledige digitalisering van het systeem. De module iFoil is een technologie in lijn waarmee het mogelijk is om dragers in één doorgang van een foliedruk te voorzien. Het nieuwe digitale procedé maakt het gebruik van clichés of drukvormen overbodig. Grafische bestanden sturen het proces en al na enkele minuten is de machine gebruiksklaar. Voor het metalliseren maakt iFOIL gebruik van metaalfilms (waarmee een groot gamma kleuren mogelijk is) alsook van holografische films.

Bij het digitale foliedrukken kan de JETvarnish 3D in combinatie met iFOIL en met de optie Twin een reliëf van 200 micron dik bedekt met folie creëren. iFOIL kan velformaten van A4 tot 52 x 105 cm aan en haalt met de optie Twin een productiesnelheid van meerdere duizenden vellen per uur. De uitrusting werkt in lijn met de digitale verniseenheid JETvarnish 3D. iFOIL, komt in de loop van het eerste trimester van 2014 op de markt.

De Verpakkingsoscars worden toegekend door een jury die uit vakmensen en gespecialiseerde journalisten is samengesteld, en zijn een idee van de Franse groep Infopro Digital die de tijdschriften 'Usine Nouvelle', 'Emballages Magazine' of nog 'LSA' uitgeeft.

In België worden de producten van de Franse producent MGI door de afdeling Sagam van Igepa Belux gedistribueerd.

Met het systeem iFOIL heeft MGI Digital Graphic Technology de Verpakkingsoscar voor 'Randappartuur' in de categorie 'Productie' gekregen. De jury was vol lof over de soepelheid en eenvoud van het proces alsook over de volledige digitalisering van het systeem. De module iFoil is een technologie in lijn waarmee het mogelijk is om dragers in één doorgang van een foliedruk te voorzien. Het nieuwe digitale procedé maakt het gebruik van clichés of drukvormen overbodig. Grafische bestanden sturen het proces en al na enkele minuten is de machine gebruiksklaar. Voor het metalliseren maakt iFOIL gebruik van metaalfilms (waarmee een groot gamma kleuren mogelijk is) alsook van holografische films. Bij het digitale foliedrukken kan de JETvarnish 3D in combinatie met iFOIL en met de optie Twin een reliëf van 200 micron dik bedekt met folie creëren. iFOIL kan velformaten van A4 tot 52 x 105 cm aan en haalt met de optie Twin een productiesnelheid van meerdere duizenden vellen per uur. De uitrusting werkt in lijn met de digitale verniseenheid JETvarnish 3D. iFOIL, komt in de loop van het eerste trimester van 2014 op de markt.De Verpakkingsoscars worden toegekend door een jury die uit vakmensen en gespecialiseerde journalisten is samengesteld, en zijn een idee van de Franse groep Infopro Digital die de tijdschriften 'Usine Nouvelle', 'Emballages Magazine' of nog 'LSA' uitgeeft. In België worden de producten van de Franse producent MGI door de afdeling Sagam van Igepa Belux gedistribueerd.