Dat gebeurde al op 1 november. De Prest is ondermeer bekend als producent en uitgever van kalenders en agenda's. Het bedrijf werd opgericht in 1911. Lieve Declercq en echtgenoot Wim Eelbode waren de huidige zaakvoerders van het bedrijf. Medezaakvoerder Wim Eelbode gaat niet mee in het nieuwe verhaal en heeft ervoor gekozen een nieuwe wending te geven aan zijn carrière.

Drukkerij VD is het bedrijf van Marco De Ridder. Marco De Ridder nam met Drukkerij VD al eerder bedrijven over, waaronder Drukkerij Oranje in Wielsbeke en Eticolor in Sint-Niklaas op respectievelijk 22 en 31 mei 2017. Sinds begin september gaat Drukkerij Baudoin uit Lichtaart verder onder de vleugels van Grafilux Printing in Turnhout. Grafilux Printing is eveneens een dochteronderneming van Drukkerij VD.

Dat gebeurde al op 1 november. De Prest is ondermeer bekend als producent en uitgever van kalenders en agenda's. Het bedrijf werd opgericht in 1911. Lieve Declercq en echtgenoot Wim Eelbode waren de huidige zaakvoerders van het bedrijf. Medezaakvoerder Wim Eelbode gaat niet mee in het nieuwe verhaal en heeft ervoor gekozen een nieuwe wending te geven aan zijn carrière.Drukkerij VD is het bedrijf van Marco De Ridder. Marco De Ridder nam met Drukkerij VD al eerder bedrijven over, waaronder Drukkerij Oranje in Wielsbeke en Eticolor in Sint-Niklaas op respectievelijk 22 en 31 mei 2017. Sinds begin september gaat Drukkerij Baudoin uit Lichtaart verder onder de vleugels van Grafilux Printing in Turnhout. Grafilux Printing is eveneens een dochteronderneming van Drukkerij VD.