- Waldo Van de Velde is aangesteld als directeur-generaal ad interim van Febelgra (te lezen op onze website).

- EFI neemt het Duitse DirectSmile over, bekend van software voor beeldpersonalisatie en multichannel marketing workflows.

- Met de aangekondigde sluiting van papierfabriek PM6 in Lenningen (met een jaarlijkse capaciteit van 160.000 ton houtvrij gestreken papier) verliezen bij de Duitse papierproducent Scheufelen mogelijk 400 van de ruim 600 medewerkers hun baan;

- De Franse Xerox-dochter Impika ontwikkelt een B2-formaat (en mogelijk nog grotere) vellen inkjet-pers, die waarschijnlijk te zien zal zijn tijdens drupa 2016.

- Langley Holding is tevreden met het winstgevende eerste halfjaar van 2014, waarin ook dochterbedrijf Manroland Sheetfed (bescheiden) zwarte cijfers schreef.

- Reorganisaties en een groeiend aantal orders zorgen ervoor dat KBA de verliezen in het eerste halfjaar snel kleiner zag worden, zodat heel 2014 waarschijnlijk op het break-even punt zal eindigen.

- Terwijl Kodak orde op zaken stelt, zijn beroemde Hollywood-filmregisseurs (waaronder Quentin Tarantino en JJ Abrams) in actie gekomen om sluiting van de laatste Kodak filmfabriek te voorkomen.

- Drukkerijen, ontwerpers en inktfabrieken die zich internationaal willen presenteren kunnen sinds kort de beschikking krijgen over een webadres dat eindigt op .ink.

- In Nederland stelt de overheid 2,2 miljoen euro beschikbaar om de bestrijding van de arbeidsmarktproblemen in de grafische sector te intensiveren, te verbreden en te vernieuwen.

- Waldo Van de Velde is aangesteld als directeur-generaal ad interim van Febelgra (te lezen op onze website).- EFI neemt het Duitse DirectSmile over, bekend van software voor beeldpersonalisatie en multichannel marketing workflows. - Met de aangekondigde sluiting van papierfabriek PM6 in Lenningen (met een jaarlijkse capaciteit van 160.000 ton houtvrij gestreken papier) verliezen bij de Duitse papierproducent Scheufelen mogelijk 400 van de ruim 600 medewerkers hun baan;- De Franse Xerox-dochter Impika ontwikkelt een B2-formaat (en mogelijk nog grotere) vellen inkjet-pers, die waarschijnlijk te zien zal zijn tijdens drupa 2016.- Langley Holding is tevreden met het winstgevende eerste halfjaar van 2014, waarin ook dochterbedrijf Manroland Sheetfed (bescheiden) zwarte cijfers schreef.- Reorganisaties en een groeiend aantal orders zorgen ervoor dat KBA de verliezen in het eerste halfjaar snel kleiner zag worden, zodat heel 2014 waarschijnlijk op het break-even punt zal eindigen.- Terwijl Kodak orde op zaken stelt, zijn beroemde Hollywood-filmregisseurs (waaronder Quentin Tarantino en JJ Abrams) in actie gekomen om sluiting van de laatste Kodak filmfabriek te voorkomen.- Drukkerijen, ontwerpers en inktfabrieken die zich internationaal willen presenteren kunnen sinds kort de beschikking krijgen over een webadres dat eindigt op .ink.- In Nederland stelt de overheid 2,2 miljoen euro beschikbaar om de bestrijding van de arbeidsmarktproblemen in de grafische sector te intensiveren, te verbreden en te vernieuwen.