De 'European Carton Excellence Award' wordt door Pro Carton en de ECMA, de European Carton Makers Association, georganiseerd. Ter gelegenheid van de vijfentwintigste editie zet de aanvoerketen voor de kartonnage een kwarteeuw innovaties in duurzame verpakkingen in de schijnwerpers.

De wedstrijd staat open voor ontwerpen die zowel met gerecycleerde als met nieuwe vezels vervaardigd zijn. De inzendingen voor de vijfentwintigste editie moeten voor 28 mei ingediend zijn.

De jury zal vooral aandacht hebben voor esthetische en innovatieve verpakkingsoplossingen in karton. De winnaars worden in september bekend gemaakt.

Naast de bekroning 'Carton of the Year' zijn er ook speciale vermeldingen in de categorieën 'Innovation' en 'Save the Planet'. De consument tenslotte kan zijn stem voor de publieksprijs uitbrengen.

De organisatoren hopen dat de kartonsector de prijsuitreiking in levende lijve kan bijwonen. De ceremonie zal ook live gestreamd worden.

Inschrijven voor de wedstrijd kan hier.

De 'European Carton Excellence Award' wordt door Pro Carton en de ECMA, de European Carton Makers Association, georganiseerd. Ter gelegenheid van de vijfentwintigste editie zet de aanvoerketen voor de kartonnage een kwarteeuw innovaties in duurzame verpakkingen in de schijnwerpers.De wedstrijd staat open voor ontwerpen die zowel met gerecycleerde als met nieuwe vezels vervaardigd zijn. De inzendingen voor de vijfentwintigste editie moeten voor 28 mei ingediend zijn. De jury zal vooral aandacht hebben voor esthetische en innovatieve verpakkingsoplossingen in karton. De winnaars worden in september bekend gemaakt. Naast de bekroning 'Carton of the Year' zijn er ook speciale vermeldingen in de categorieën 'Innovation' en 'Save the Planet'. De consument tenslotte kan zijn stem voor de publieksprijs uitbrengen. De organisatoren hopen dat de kartonsector de prijsuitreiking in levende lijve kan bijwonen. De ceremonie zal ook live gestreamd worden. Inschrijven voor de wedstrijd kan hier.