Libertec blijft wel de verpakkingsmachines en omslagmachines van Kolbus verdelen. Die maken geen onderdeel uit van de acquisitie door Müller Martini. Kolbus koos enkele jaren geleden om productielijnen voor luxe verpakkingsdozen uit karton te gaan bouwen voor de veelbelovende verpakkingsmarkt. Wat wel verdwijnt bij Libertec is de verkoop van de Kolbus-machines voor boekproductie en het voorraadbeheer van de onderdelen voor deze machines.

Het gediversificeerde Libertec verkoopt ondere andere nog de machines van Kama (stans-, preeg- en foliemachines); Scodix (digitale veredelingsmachines) en de inktjetpersen van Mouvent.

Mouvent is het merk van digitale printsystemen van de Zwitserse fabrikant Bobst. Libertec verdeelt de digitale printsystemen in de Benelux en Noord-Frankrijk. De eerste beta-machine wordt dezer dagen in Noord-Frankrijk geïnstalleerd. Het is een 7-kleuren UV-printer met een breedte van 34 cm en met een productiesnelheid van 100 m/min. Met de UV-machines wordt voornamelijk gemikt op de labelmarkt. Rond de zomerperiode volgen beta-sites met Mouvent-machines met watergebaseerde inkten, die een opstap kunnen betekenen richting verpakkingsdruk. Mouvent belooft voor zijn digitale persen een lage TCO. Een van de elementen hiervan is een lage inktprijs. Mouvent heeft het over een inktprijs van max. 50 euro/liter.

Libertec blijft wel de verpakkingsmachines en omslagmachines van Kolbus verdelen. Die maken geen onderdeel uit van de acquisitie door Müller Martini. Kolbus koos enkele jaren geleden om productielijnen voor luxe verpakkingsdozen uit karton te gaan bouwen voor de veelbelovende verpakkingsmarkt. Wat wel verdwijnt bij Libertec is de verkoop van de Kolbus-machines voor boekproductie en het voorraadbeheer van de onderdelen voor deze machines.Het gediversificeerde Libertec verkoopt ondere andere nog de machines van Kama (stans-, preeg- en foliemachines); Scodix (digitale veredelingsmachines) en de inktjetpersen van Mouvent.Mouvent is het merk van digitale printsystemen van de Zwitserse fabrikant Bobst. Libertec verdeelt de digitale printsystemen in de Benelux en Noord-Frankrijk. De eerste beta-machine wordt dezer dagen in Noord-Frankrijk geïnstalleerd. Het is een 7-kleuren UV-printer met een breedte van 34 cm en met een productiesnelheid van 100 m/min. Met de UV-machines wordt voornamelijk gemikt op de labelmarkt. Rond de zomerperiode volgen beta-sites met Mouvent-machines met watergebaseerde inkten, die een opstap kunnen betekenen richting verpakkingsdruk. Mouvent belooft voor zijn digitale persen een lage TCO. Een van de elementen hiervan is een lage inktprijs. Mouvent heeft het over een inktprijs van max. 50 euro/liter.