DeckersSnoeck werd op 22 augustus door de handelsrechtbank van Antwerpen failliet verklaard. Het handelsfonds wordt overgenomen door Graphius met vestiging in Oostakker. Er wordt daarvoor een nieuwe NV DeckersSnoeck opgericht die tot 31 december blijft werken vanuit de vroegere gebouwen. Vanaf 1 januari worden de acitiviteiten van DeckersSnoeck verdergezet vanuit de productiefaciliteiten van Graphius onder de commerciële leiding van Joris Deckers.

Alle medewerkers van DeckersSnoeck krijgen de mogelijkheid om mee te verhuizen. Er zal getracht worden de werkgelegenheid maximaal te vrijwaren. Met het drukwerk uit het overgenomen handelsfonds zal de machinebezetting bij de Graphius-groep kunnen worden geoptimaliseerd. Het gebouw van DeckersSnoeck staat te koop.

Graphius Group is de groepsnaam waaronder Geers Offset, New Goff, Sint Joris, de Duurzame Drukker , Druk in de Weer en dus nu DeckersSnoeck opereren. Dat gebeurt vanop één productiesite: de vestiging van Geers Offset in Oostakker. Ieder van de drukkerijen behoudt zijn eigen naam, identiteit en commerciële aanpak. De Graphius Group is in handen van de familie Geers. Dennis Geers is CEO van Graphius en staat met zijn broer Philippe aan het hoofd van Geers Offset.

De Graphius Group telt zonder DeckersSnoeck ongeveer 190 medewerkers en bedrukt 11.000 ton papier per jaar. Met DeckersSnoeck erbij, zal de omzet stijgen naar 50 miljoen euro per jaar. Dennis Geers zei eerder in Grafisch Nieuws dat de centralisatie van verschillende drukkerijen op één industriële productiesite noodzakelijk was in een markt waar de toename van volume quasi uitgesloten is. Om te kunnen blijven investeren in de nieuwste technologie en het service level te kunnen aanhouden, is de efficiëntie van een onderneming op industriële schaal die in staat is vele klanten te bedienen noodzakelijk.

DeckersSnoeck werd op 22 augustus door de handelsrechtbank van Antwerpen failliet verklaard. Het handelsfonds wordt overgenomen door Graphius met vestiging in Oostakker. Er wordt daarvoor een nieuwe NV DeckersSnoeck opgericht die tot 31 december blijft werken vanuit de vroegere gebouwen. Vanaf 1 januari worden de acitiviteiten van DeckersSnoeck verdergezet vanuit de productiefaciliteiten van Graphius onder de commerciële leiding van Joris Deckers.Alle medewerkers van DeckersSnoeck krijgen de mogelijkheid om mee te verhuizen. Er zal getracht worden de werkgelegenheid maximaal te vrijwaren. Met het drukwerk uit het overgenomen handelsfonds zal de machinebezetting bij de Graphius-groep kunnen worden geoptimaliseerd. Het gebouw van DeckersSnoeck staat te koop.Graphius Group is de groepsnaam waaronder Geers Offset, New Goff, Sint Joris, de Duurzame Drukker , Druk in de Weer en dus nu DeckersSnoeck opereren. Dat gebeurt vanop één productiesite: de vestiging van Geers Offset in Oostakker. Ieder van de drukkerijen behoudt zijn eigen naam, identiteit en commerciële aanpak. De Graphius Group is in handen van de familie Geers. Dennis Geers is CEO van Graphius en staat met zijn broer Philippe aan het hoofd van Geers Offset.De Graphius Group telt zonder DeckersSnoeck ongeveer 190 medewerkers en bedrukt 11.000 ton papier per jaar. Met DeckersSnoeck erbij, zal de omzet stijgen naar 50 miljoen euro per jaar. Dennis Geers zei eerder in Grafisch Nieuws dat de centralisatie van verschillende drukkerijen op één industriële productiesite noodzakelijk was in een markt waar de toename van volume quasi uitgesloten is. Om te kunnen blijven investeren in de nieuwste technologie en het service level te kunnen aanhouden, is de efficiëntie van een onderneming op industriële schaal die in staat is vele klanten te bedienen noodzakelijk.