De belangstelling voor het gratis evenement is groot en het aantal plaatsen per sessie is beperkt. Geïnteresseerden wordt daarom aangeraden om zich op tijd aan te melden en hun keuze te maken. Naast een uitgebreide beursvloer met inspirerende stands van de partners van de Graficus Vakdag is er een uitgebreid programma, met onder meer de bekende astronaut André Kuipers.

Op grafisch vakgebied komt er van alles aan bod in het dag vullende programma, van 3D-printing tot grootformaat, web-to-print en marketing resource management. Ook is er veel aandacht voor business development en er zijn inspirerende sessies met adviezen waarmee u uw bedrijfsresultaat kunt verbeteren. Tot de laatste categorie hoort topspreker Guido Thys (foto). Deze bestsellerauteur en 'bedrijfsverloskundige' vertelt over de kansen voor grafici in lastige marktomstandigheden.

Een van de hoogtepunten van de Graficus Vakdag is de rondetafelsessie, die u beslist niet mag missen. Vertegenwoordigers uit de grafische branche gaan in de debat met hun klanten over de vraag hoe ze ook in de toekomst waarde kunnen toevoegen.

Tussen de bedrijven door kan de bezoeker zich laten informeren bij de stands van de partners. Er is muziek, eten en drinken en ook niet onbelangrijk: de toegang is gratis voor iedereen die werkzaam is in de grafimedia-branche.

De Graficus Vakdag is een initiatief van onze Nederlandse collega Graficus.

De belangstelling voor het gratis evenement is groot en het aantal plaatsen per sessie is beperkt. Geïnteresseerden wordt daarom aangeraden om zich op tijd aan te melden en hun keuze te maken. Naast een uitgebreide beursvloer met inspirerende stands van de partners van de Graficus Vakdag is er een uitgebreid programma, met onder meer de bekende astronaut André Kuipers.Op grafisch vakgebied komt er van alles aan bod in het dag vullende programma, van 3D-printing tot grootformaat, web-to-print en marketing resource management. Ook is er veel aandacht voor business development en er zijn inspirerende sessies met adviezen waarmee u uw bedrijfsresultaat kunt verbeteren. Tot de laatste categorie hoort topspreker Guido Thys (foto). Deze bestsellerauteur en 'bedrijfsverloskundige' vertelt over de kansen voor grafici in lastige marktomstandigheden.Een van de hoogtepunten van de Graficus Vakdag is de rondetafelsessie, die u beslist niet mag missen. Vertegenwoordigers uit de grafische branche gaan in de debat met hun klanten over de vraag hoe ze ook in de toekomst waarde kunnen toevoegen.Tussen de bedrijven door kan de bezoeker zich laten informeren bij de stands van de partners. Er is muziek, eten en drinken en ook niet onbelangrijk: de toegang is gratis voor iedereen die werkzaam is in de grafimedia-branche. De Graficus Vakdag is een initiatief van onze Nederlandse collega Graficus.