CMH stelt in Nederland markleider te zijn op het gebied van drukwerkveredeling. Directeur Jaap Flach: "Nu die markt stabiliseert, zoeken we ook groei buiten de landsgrenzen." Zijn bedrijf ontstond in 2003 uit een fusie van lamineerbedrijf Candor en lamineerbedrijf Midden Holland. Het telt in Nederland drie vestigingen met in totaal 55 medewerkers en is gespecialiseerd in het lamineren, overdruklakken en spotlakken van drukwerk.

Met de overname van Dekaplast, dat 30 mensen in dienst heeft, wil CMH haar positie in de Benelux versterken: "Dekaplast beschikt ook over foliedrukpersen, dus die techniek kunnen we nu aan ons portfolio toevoegen. Door deze overname zullen de productiecapaciteit en veredelingsmogelijkheden voor beide bedrijven richting de klanten verder geoptimaliseerd worden."

CMH stelt in Nederland markleider te zijn op het gebied van drukwerkveredeling. Directeur Jaap Flach: "Nu die markt stabiliseert, zoeken we ook groei buiten de landsgrenzen." Zijn bedrijf ontstond in 2003 uit een fusie van lamineerbedrijf Candor en lamineerbedrijf Midden Holland. Het telt in Nederland drie vestigingen met in totaal 55 medewerkers en is gespecialiseerd in het lamineren, overdruklakken en spotlakken van drukwerk.Met de overname van Dekaplast, dat 30 mensen in dienst heeft, wil CMH haar positie in de Benelux versterken: "Dekaplast beschikt ook over foliedrukpersen, dus die techniek kunnen we nu aan ons portfolio toevoegen. Door deze overname zullen de productiecapaciteit en veredelingsmogelijkheden voor beide bedrijven richting de klanten verder geoptimaliseerd worden."