Graphius versterkt met de komst van Den Afwerker intern de boekbinderij: "De medewerkers brengen met hun jarenlange ervaring heel wat expertise op het vlak van complexere vouwmethodes en andere afwerkingstechnieken". Andersom kan het familiebedrijf nu voortaan genieten van de schaalvoordelen van een grotere groep.

Den Afwerker werd in 1982 opgericht als dienstenleverancier voor de drukkerijsector, "met een kleine snijmachine, een vouwmachine en een verzamelaar". In 1990 verhuisde het familiebedrijf naar de huidige locatie in Lokeren. Na de toetreding tot de Graphius Group krijgen alle medewerkers de gelegenheid mee te verhuizen naar de site in Gent en zullen zij een gelijkaardige functie uitoefenen als voorheen.

Graphius versterkt met de komst van Den Afwerker intern de boekbinderij: "De medewerkers brengen met hun jarenlange ervaring heel wat expertise op het vlak van complexere vouwmethodes en andere afwerkingstechnieken". Andersom kan het familiebedrijf nu voortaan genieten van de schaalvoordelen van een grotere groep.Den Afwerker werd in 1982 opgericht als dienstenleverancier voor de drukkerijsector, "met een kleine snijmachine, een vouwmachine en een verzamelaar". In 1990 verhuisde het familiebedrijf naar de huidige locatie in Lokeren. Na de toetreding tot de Graphius Group krijgen alle medewerkers de gelegenheid mee te verhuizen naar de site in Gent en zullen zij een gelijkaardige functie uitoefenen als voorheen.