In 2021 hadden de nieuwe Acuity-printers van Fujifilm al de Red Dot en de Good Design Awards ontvangen. En nu kreeg hun ontwerp in Berlijn ook de iF Design Award. Sinds 1953 gaat die prijs naar ontwerpen die in de ogen van zowel de consument als die van de designgemeenschap uitblinken.

"Nu de Fespa eraan komt, zijn we blij dat het ontwerp van die machines opnieuw bekroond werd", zegt Kevin Jenner, hoofd marketing voor Europa van Fujifilm. "Een goed ontwerp stopt niet bij het uiterlijk, maar wordt ook bepaald door een uitstekende werking en een grote gebruikseenvoud. We hebben hard aan het ontwerp van die producten gewerkt en dit bewijst dat we juist zitten."

Het nieuwe gamma grootformaatprinters van Fujifilm zal present zijn op de Fespa in Berlijn. Fujifilm deelt ook mee dat het naar aanleiding van die internationale beurs nieuwe machines uitbrengt.

De Acuity Ultra R2.
In 2021 hadden de nieuwe Acuity-printers van Fujifilm al de Red Dot en de Good Design Awards ontvangen. En nu kreeg hun ontwerp in Berlijn ook de iF Design Award. Sinds 1953 gaat die prijs naar ontwerpen die in de ogen van zowel de consument als die van de designgemeenschap uitblinken."Nu de Fespa eraan komt, zijn we blij dat het ontwerp van die machines opnieuw bekroond werd", zegt Kevin Jenner, hoofd marketing voor Europa van Fujifilm. "Een goed ontwerp stopt niet bij het uiterlijk, maar wordt ook bepaald door een uitstekende werking en een grote gebruikseenvoud. We hebben hard aan het ontwerp van die producten gewerkt en dit bewijst dat we juist zitten."Het nieuwe gamma grootformaatprinters van Fujifilm zal present zijn op de Fespa in Berlijn. Fujifilm deelt ook mee dat het naar aanleiding van die internationale beurs nieuwe machines uitbrengt.