Tijdens de feestelijke prijsuitreiking, met zo'n honderd bezoekers, in het Awarehouse in Scherpenzeel (NL) reikte topcouturier en KalenderWedstrijd-jurylid Ronald Kolk op 22 maart 2017 de KW Award uit aan Geeke Voortman van ontwerpbureau Wie Maakt Het voor haar Design-agenda. De agenda was door de vakjury genomineerd en via de website kalenderwedstrijd.nl door het publiek gekozen tot uiteindelijke winnaar.

Voor het eerst in de 35-jarige geschiedenis van de Kalenderwedstrijd ging de hoofdprijs naar een product bedoeld voor winkelverkoop. De even stijlvolle als functionele agenda van Geeke Voortman werd met 30 procent van de stemmen verkozen tot winnaar. In totaal werd er op de genomineerden 1600 keer gestemd.

De KVGO-prijs ging dit jaar naar de Zwarte Zwaan van Zwaan Printmedia. De drukkerij brak met deze bureaukalender met een 33 jarige traditie van "Lange Zwaan"-wandkalenders. De Febelgra-prijs ging naar de bureaukalender "Beleef de 5 zingtuigen" van milieu- en preventiepartner Consultes. De prijs werd in ontvangst genomen door Els Vansteenkiste (Something Els), de bedenker van de kalender.

Cayman ontving de Typografie-prijs voor de Cayman scheurkalender, een ontwerp van Ann Maelfeyt. Op de stand van de Kalenderwedstrijd stemde het publiek van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign op "Anniversary 170 years" van Van Heertum Design. Aan deze bijzondere kalender werkten maar liefst 9 grafische bedrijven mee.

In de studentencategorie werd het ontwerp van Anita Okrasa van Haute École Francisco Ferrer in Brussel, "Kalender van Sterrenbeelden" verkozen tot overall winnaar KW Award Studentenwedstrijd.

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking, met zo'n honderd bezoekers, in het Awarehouse in Scherpenzeel (NL) reikte topcouturier en KalenderWedstrijd-jurylid Ronald Kolk op 22 maart 2017 de KW Award uit aan Geeke Voortman van ontwerpbureau Wie Maakt Het voor haar Design-agenda. De agenda was door de vakjury genomineerd en via de website kalenderwedstrijd.nl door het publiek gekozen tot uiteindelijke winnaar.Voor het eerst in de 35-jarige geschiedenis van de Kalenderwedstrijd ging de hoofdprijs naar een product bedoeld voor winkelverkoop. De even stijlvolle als functionele agenda van Geeke Voortman werd met 30 procent van de stemmen verkozen tot winnaar. In totaal werd er op de genomineerden 1600 keer gestemd.De KVGO-prijs ging dit jaar naar de Zwarte Zwaan van Zwaan Printmedia. De drukkerij brak met deze bureaukalender met een 33 jarige traditie van "Lange Zwaan"-wandkalenders. De Febelgra-prijs ging naar de bureaukalender "Beleef de 5 zingtuigen" van milieu- en preventiepartner Consultes. De prijs werd in ontvangst genomen door Els Vansteenkiste (Something Els), de bedenker van de kalender.Cayman ontving de Typografie-prijs voor de Cayman scheurkalender, een ontwerp van Ann Maelfeyt. Op de stand van de Kalenderwedstrijd stemde het publiek van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign op "Anniversary 170 years" van Van Heertum Design. Aan deze bijzondere kalender werkten maar liefst 9 grafische bedrijven mee.In de studentencategorie werd het ontwerp van Anita Okrasa van Haute École Francisco Ferrer in Brussel, "Kalender van Sterrenbeelden" verkozen tot overall winnaar KW Award Studentenwedstrijd.