Die is door de rechtbank goedgekeurd. Het beheer van de firma's komt onder toezicht van een door de rechtbank aangestelde curator die met de bedrijfsleiding blijft zoeken naar een mogelijkheid om de divisie te verkopen. Dat is de voorbije maanden niet gelukt.

PaperlinX VTS Deutschland, de sign & print-divisie, wordt niet getroffen. Het is onderdeel van het wereldwijd opererende PaperlinX Sign & Display Distribution, dat met tien bedrijven in negen landen vertegenwoordigd is.

De PaperlinX-bedrijven in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië worden eveneens niet getroffen door de ontwikkelingen in Duitsland.

Die is door de rechtbank goedgekeurd. Het beheer van de firma's komt onder toezicht van een door de rechtbank aangestelde curator die met de bedrijfsleiding blijft zoeken naar een mogelijkheid om de divisie te verkopen. Dat is de voorbije maanden niet gelukt.PaperlinX VTS Deutschland, de sign & print-divisie, wordt niet getroffen. Het is onderdeel van het wereldwijd opererende PaperlinX Sign & Display Distribution, dat met tien bedrijven in negen landen vertegenwoordigd is.De PaperlinX-bedrijven in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië worden eveneens niet getroffen door de ontwikkelingen in Duitsland.