DewaFlex werd in 2013 opgericht en is gevestigd in het Franse Roubaix. DewaFlex verleent technische service en advies aan de voornaamste flexo- en offsetdrukkers.

De Aniflo-technologie van Codimag is beschikbaar op de 340 mm en 420 mm VIVA-machines en is een waterloze offsettechnologie met een inktsysteem via een rasterwals. Snelheid: tot maximum 75 m/min. De Codimag machines kunnen voorzien worden van veredelingstechnieken en online afwerking zoals rotatieve foliedruk, flatbed foliedruk, zeefdruk, flexo vernis en laminering, cutting, slitting...

"Dit bericht valt samen met de installatie van een VIVA 340 Aniflo in het eerste trimester van 2018 bij een offsetdrukker in West-Vlaanderen die vooral actief is in de drank- en voedingsmarkt. Het doel van DewaFlex bestaat uit het bekend maken van de Aniflo-technologie en zijn voordelen voor een brede waaier van markten, '' zegt Benoit Demol, directeur van Codimag.

De benoeming van DewaFlex is een onderdeel van een globalere strategie van Codimag om hun agentennetwerk te versterken. Codimag heeft recent Graw aangesteld als agent in Polen en is momenteel met andere actoren uit de sector aan het onderhandelen over samenwerkingen in Kroatië, Slovenië, Rusland en Zuid-Oost-Azië.

Foto: van links naar rechts : voor DewaFlex, Niels Soenen (sales manager) en Pieter Dewaele (oprichter en directeur); en voor Codimag, Benoit Demol (directeur) en Jean-Claude Léger (commercieel verantwoordelijke Frankrijk / Benelux).

DewaFlex werd in 2013 opgericht en is gevestigd in het Franse Roubaix. DewaFlex verleent technische service en advies aan de voornaamste flexo- en offsetdrukkers. De Aniflo-technologie van Codimag is beschikbaar op de 340 mm en 420 mm VIVA-machines en is een waterloze offsettechnologie met een inktsysteem via een rasterwals. Snelheid: tot maximum 75 m/min. De Codimag machines kunnen voorzien worden van veredelingstechnieken en online afwerking zoals rotatieve foliedruk, flatbed foliedruk, zeefdruk, flexo vernis en laminering, cutting, slitting..."Dit bericht valt samen met de installatie van een VIVA 340 Aniflo in het eerste trimester van 2018 bij een offsetdrukker in West-Vlaanderen die vooral actief is in de drank- en voedingsmarkt. Het doel van DewaFlex bestaat uit het bekend maken van de Aniflo-technologie en zijn voordelen voor een brede waaier van markten, '' zegt Benoit Demol, directeur van Codimag.De benoeming van DewaFlex is een onderdeel van een globalere strategie van Codimag om hun agentennetwerk te versterken. Codimag heeft recent Graw aangesteld als agent in Polen en is momenteel met andere actoren uit de sector aan het onderhandelen over samenwerkingen in Kroatië, Slovenië, Rusland en Zuid-Oost-Azië. Foto: van links naar rechts : voor DewaFlex, Niels Soenen (sales manager) en Pieter Dewaele (oprichter en directeur); en voor Codimag, Benoit Demol (directeur) en Jean-Claude Léger (commercieel verantwoordelijke Frankrijk / Benelux).