Haglund, die vorig jaar al de papierfabrieken van Zanders en Idem nieuw leven inblies, bezocht op 12 maart de papierfabrieken in Besse-sur-Braye en Saint-Mars-la-Brière, meldt de Franse krant La Maine Libre. Hij liet daar weten vol vertrouwen te zijn. Ook vakbond-afgevaardigde Laurent Trudel meldde 'gerustgesteld' te zijn.

Haglund vertelde dat hij met een bod komt dat zal voldoen aan de wensen van de rechter en de autoriteiten. Ook zegt hij daarbij nog altijd een beroep op staatssteun te zullen doen, "maar niet op hetzelfde niveau als voorheen. We zullen minder vragen." Aanvankelijk was er sprake van de intentie om 33 miljoen euro te investeren, waarbij de Franse staat nog eens 32 miljoen euro zou bijdragen aan de plannen.

Haglund, die vorig jaar al de papierfabrieken van Zanders en Idem nieuw leven inblies, bezocht op 12 maart de papierfabrieken in Besse-sur-Braye en Saint-Mars-la-Brière, meldt de Franse krant La Maine Libre. Hij liet daar weten vol vertrouwen te zijn. Ook vakbond-afgevaardigde Laurent Trudel meldde 'gerustgesteld' te zijn.Haglund vertelde dat hij met een bod komt dat zal voldoen aan de wensen van de rechter en de autoriteiten. Ook zegt hij daarbij nog altijd een beroep op staatssteun te zullen doen, "maar niet op hetzelfde niveau als voorheen. We zullen minder vragen." Aanvankelijk was er sprake van de intentie om 33 miljoen euro te investeren, waarbij de Franse staat nog eens 32 miljoen euro zou bijdragen aan de plannen.