Febelgra plant deze week een tweede sector-enquête over de impact van het coronavirus op de Belgische grafische industrie.

Een eerste bevraging van 287 ondernemingen in de nationale grafische sector, werd afgesloten op 18 maart. De enquête werd beantwoord door 95 ondernemingen (34%) die samen 2966 werknemers tewerkstellen. Algemeen directeur Marc Vandenbroucke van Febelgra wil op het einde van deze week zicht op de cijfers hebben van de tweede enquête. De bevraging moet een beeld geven van de sociaaleconomische impact van het coronavirus op zowel de korte als langere termijn.

Febelgra plant deze week een tweede sector-enquête over de impact van het coronavirus op de Belgische grafische industrie.Een eerste bevraging van 287 ondernemingen in de nationale grafische sector, werd afgesloten op 18 maart. De enquête werd beantwoord door 95 ondernemingen (34%) die samen 2966 werknemers tewerkstellen. Algemeen directeur Marc Vandenbroucke van Febelgra wil op het einde van deze week zicht op de cijfers hebben van de tweede enquête. De bevraging moet een beeld geven van de sociaaleconomische impact van het coronavirus op zowel de korte als langere termijn.