Met Dieter Paredis kwam in 2014 de derde generatie van de familie Paredis aan het roer van de familiale drukkerij. De zoon van Werner Paredis wordt door het bedrijf omschreven als "een visionair" en "een geliefde collega en leidinggevende".

"Dieter Paredis stond aan de wieg van de nieuwe weg die Haletra samen met Chapo is ingeslagen onder de naam Haletra-Leën", klinkt het. "Zijn visie voor de toekomst van Haletra heeft ons geïnspireerd en zijn legacy zal voortleven in elk aspect van ons werk."

Als telg van de derde generatie investeerde Dieter Paredis het voorbije decennium in de toekomst van het familiebedrijf. Er kwamen nieuwe drukpersen en een volledig machinepark voor grootformaat drukwerk (LFP). "Zijn visie heeft de welvaart van Haletra en in het verlengde Haletra-Leën veiliggesteld voor de komende generaties", stelt het bedrijf.

De afscheidsplechtigheid vond plaats in familiale kring op 29 maart 2024.

Met Dieter Paredis kwam in 2014 de derde generatie van de familie Paredis aan het roer van de familiale drukkerij. De zoon van Werner Paredis wordt door het bedrijf omschreven als "een visionair" en "een geliefde collega en leidinggevende"."Dieter Paredis stond aan de wieg van de nieuwe weg die Haletra samen met Chapo is ingeslagen onder de naam Haletra-Leën", klinkt het. "Zijn visie voor de toekomst van Haletra heeft ons geïnspireerd en zijn legacy zal voortleven in elk aspect van ons werk."Als telg van de derde generatie investeerde Dieter Paredis het voorbije decennium in de toekomst van het familiebedrijf. Er kwamen nieuwe drukpersen en een volledig machinepark voor grootformaat drukwerk (LFP). "Zijn visie heeft de welvaart van Haletra en in het verlengde Haletra-Leën veiliggesteld voor de komende generaties", stelt het bedrijf.De afscheidsplechtigheid vond plaats in familiale kring op 29 maart 2024.