In deze overeenkomst wordt Digital Dot verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, technische ondersteuning en onderhoud van het portfolio van Massivit 3D zoals de nieuwe Massivit 1500 Exploration 3D Printer en de supergrote Flagship Massivit 1800 3D-printer. Digital Dot zal ook het gepatenteerde Dimengel-materiaal van Massivit 3D leveren.

Volgens Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, maakt hun expertise als gevestigde leverancier aan printserviceproviders en hun kennis van de grafische markt in de Benelux hen uitermate geschikt om de rechterhand van Massivit 3D in de regio te worden. " Met hun technologie kan je snel opvallende 3D-geprinte sign- en displayprojecten produceren met een grotere impact dan mogelijk is met 2D-grootformaat printoplossingen. Het zorgt voor een transformatie van de traditionele printmarkt. We zijn ongelooflijk trots om zo'n integrale rol te spelen bij deze baanbrekende technologie."

Met de eerste Massivit 1800 in de regio kan Digital Dot haar klanten een volledige on-site workflowdemonstratie bieden, maar ze ook helpen toegang te krijgen tot deze technologie en het scala aan buitenproportionele visuele communicatietoepassingen te ontdekken.

Digital Dot stelt op deze manier een klantendatabase op die het wil leveren aan de eerste klanten in België, Luxemburg en Nederland die een Massivit 3D-oplossing kopen. Met deze catalogus van eindklanten zal het bedrijf hopelijk opdrachten, die momenteel via haar servicebureau worden uitgevoerd, kunnen doorgeven aan haar klanten en hen direct gegarandeerde en mogelijk herhaalde omzet aanbieden.

Om aan printserviceproviders het inkomstenverhogend potentieel te tonen dat mogelijk is door naadloos grootformaat 3D-printen in hun bestaande workflow te integreren, organiseert Digital Dot samen met Massivit 3D een exclusief VIP-forum op donderdag 26 april in haar vestiging in Vilvoorde.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie ontvangen via deze link, of door Digital Dot rechtstreeks te contacteren op +32 2 793 04 35.

In deze overeenkomst wordt Digital Dot verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, technische ondersteuning en onderhoud van het portfolio van Massivit 3D zoals de nieuwe Massivit 1500 Exploration 3D Printer en de supergrote Flagship Massivit 1800 3D-printer. Digital Dot zal ook het gepatenteerde Dimengel-materiaal van Massivit 3D leveren.Volgens Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, maakt hun expertise als gevestigde leverancier aan printserviceproviders en hun kennis van de grafische markt in de Benelux hen uitermate geschikt om de rechterhand van Massivit 3D in de regio te worden. " Met hun technologie kan je snel opvallende 3D-geprinte sign- en displayprojecten produceren met een grotere impact dan mogelijk is met 2D-grootformaat printoplossingen. Het zorgt voor een transformatie van de traditionele printmarkt. We zijn ongelooflijk trots om zo'n integrale rol te spelen bij deze baanbrekende technologie."Met de eerste Massivit 1800 in de regio kan Digital Dot haar klanten een volledige on-site workflowdemonstratie bieden, maar ze ook helpen toegang te krijgen tot deze technologie en het scala aan buitenproportionele visuele communicatietoepassingen te ontdekken.Digital Dot stelt op deze manier een klantendatabase op die het wil leveren aan de eerste klanten in België, Luxemburg en Nederland die een Massivit 3D-oplossing kopen. Met deze catalogus van eindklanten zal het bedrijf hopelijk opdrachten, die momenteel via haar servicebureau worden uitgevoerd, kunnen doorgeven aan haar klanten en hen direct gegarandeerde en mogelijk herhaalde omzet aanbieden.Om aan printserviceproviders het inkomstenverhogend potentieel te tonen dat mogelijk is door naadloos grootformaat 3D-printen in hun bestaande workflow te integreren, organiseert Digital Dot samen met Massivit 3D een exclusief VIP-forum op donderdag 26 april in haar vestiging in Vilvoorde.Geïnteresseerden kunnen meer informatie ontvangen via deze link, of door Digital Dot rechtstreeks te contacteren op +32 2 793 04 35.