PX - for publishing with excellence - is actief op het vlak van technisch-creatieve opmaak van brochures, formulieren en digitale publicaties voor tablets en websites. Het bedrijf, opgericht in 1992, focust op de geautomatiseerde realisatie van productcatalogi en grafische productieprocessen.

"Via onderliggend databeheer wordt er gebruik gemaakt van overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interfaces voor de eindgebruiker. Op die manier kunnen doelgerichte marketingacties uitgevoerd worden", klinkt het bij PX. Tot voor kort beschikte het bedrijf over een eigen print- en afwerkingsafdeling.

Transfer van printactiviteiten

Na bijna tien jaar verlaat PX de kantoren in de Vosstraat in Borgerhout om zich te vestigen in het bedrijvencentrum aan de luchthaven in Deurne. "Voorafgaandelijk aan de verhuis hebben we onze kernactiviteiten geherdefinieerd en we hebben besloten om de printactiviteiten, inclusief het machinepark (twee productieprinters van het merk Canon, nvdr.), te transfereren naar Universitas in Schoten", stelt Dirk van der Heyden, de gedelegeerd bestuurder van PX. Op die manier kan PX de continuïteit van de dienstverlening garanderen.

Juiste keuzes maken

"De grafische sector is een zeer kapitaals- en arbeidsintensieve sector die zeer sterk aan het consolideren is", stelt Tom Van Uffelen vast, de afgevaardigd bestuurder van de digitale drukkerij Universitas. "Deze trend is zich het afgelopen jaar nog meer en meer aan het versnellen. Het komt er dan ook op aan om de juiste keuzes te maken bij samenwerkingen."

Visie, missie, bedrijfscultuur, waarden en bevlogenheid zijn voor Van Uffelen essentiële elementen in de dagelijkse bedrijfsvoering. "Op dat vlak leunt PX zeer sterk aan bij Universitas, dat zijn stevige fundamenten voor een vlotte samenwerking,".

PX - for publishing with excellence - is actief op het vlak van technisch-creatieve opmaak van brochures, formulieren en digitale publicaties voor tablets en websites. Het bedrijf, opgericht in 1992, focust op de geautomatiseerde realisatie van productcatalogi en grafische productieprocessen."Via onderliggend databeheer wordt er gebruik gemaakt van overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interfaces voor de eindgebruiker. Op die manier kunnen doelgerichte marketingacties uitgevoerd worden", klinkt het bij PX. Tot voor kort beschikte het bedrijf over een eigen print- en afwerkingsafdeling.Na bijna tien jaar verlaat PX de kantoren in de Vosstraat in Borgerhout om zich te vestigen in het bedrijvencentrum aan de luchthaven in Deurne. "Voorafgaandelijk aan de verhuis hebben we onze kernactiviteiten geherdefinieerd en we hebben besloten om de printactiviteiten, inclusief het machinepark (twee productieprinters van het merk Canon, nvdr.), te transfereren naar Universitas in Schoten", stelt Dirk van der Heyden, de gedelegeerd bestuurder van PX. Op die manier kan PX de continuïteit van de dienstverlening garanderen."De grafische sector is een zeer kapitaals- en arbeidsintensieve sector die zeer sterk aan het consolideren is", stelt Tom Van Uffelen vast, de afgevaardigd bestuurder van de digitale drukkerij Universitas. "Deze trend is zich het afgelopen jaar nog meer en meer aan het versnellen. Het komt er dan ook op aan om de juiste keuzes te maken bij samenwerkingen."Visie, missie, bedrijfscultuur, waarden en bevlogenheid zijn voor Van Uffelen essentiële elementen in de dagelijkse bedrijfsvoering. "Op dat vlak leunt PX zeer sterk aan bij Universitas, dat zijn stevige fundamenten voor een vlotte samenwerking,".