Sonja Mechling komt van Robert Bosch Smart Home GmbH en neemt de functie van Chief Marketing Officer bij Heidelberg over. Ze wordt ook directeur van de digitale eenheid van Heidelberg, niet te verwarren met de business unit Digital Printing, die wordt geleid door Montserrat Peidro-Insa. Mechling heeft expertise in e-commerce en het opzetten van nieuwe business units en heeft jarenlange ervaring in Azië en andere Europese landen.

Als Chief Information Officer (CIO) wordt Dr. Stefan Heizmann (38) het nieuwe hoofd IT van het bedrijf. Zijn voorganger Stefan Orbach verliet het bedrijf ongeveer zes maanden geleden. Sindsdien is de functie vacant. Als CIO is Heizmann nog steeds verantwoordelijk voor de groep IT van de Gühring Group en in deze rol ontving hij in 2017 de speciale onderscheiding "Industrial Internet" voor digitale innovaties uit handen van het magazine CIO. Met zijn ervaring in corporate IT, de ontwikkeling van digitale platformen en nieuwe bedrijfsmodellen moet hij bij Heidelberg de digitale transformatie voor IT implementeren.

Robert Franz (46), een internationaal ervaren verkoopmanager van Rittal, treedt in dienst als hoofd Global Sales van Heidelberg met verantwoordelijkheid voor Sales Operations. Franz heeft uitgebreide ervaring in sales excellence en zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoopactiviteiten en de bijbehorende heroriëntatie van Heidelberg's organisatie naar digitale omnichannelverkoop. Na verschillende managementposities bij Honeywell en Rittal GmbH & Co.KG was de advocaat onlangs President USA en Executive Vice President Americas voor de regio Noord- en Zuid-Amerika van de systeemleverancier voor schakelkasten.

Bron: www.publish.de

Sonja Mechling komt van Robert Bosch Smart Home GmbH en neemt de functie van Chief Marketing Officer bij Heidelberg over. Ze wordt ook directeur van de digitale eenheid van Heidelberg, niet te verwarren met de business unit Digital Printing, die wordt geleid door Montserrat Peidro-Insa. Mechling heeft expertise in e-commerce en het opzetten van nieuwe business units en heeft jarenlange ervaring in Azië en andere Europese landen.Als Chief Information Officer (CIO) wordt Dr. Stefan Heizmann (38) het nieuwe hoofd IT van het bedrijf. Zijn voorganger Stefan Orbach verliet het bedrijf ongeveer zes maanden geleden. Sindsdien is de functie vacant. Als CIO is Heizmann nog steeds verantwoordelijk voor de groep IT van de Gühring Group en in deze rol ontving hij in 2017 de speciale onderscheiding "Industrial Internet" voor digitale innovaties uit handen van het magazine CIO. Met zijn ervaring in corporate IT, de ontwikkeling van digitale platformen en nieuwe bedrijfsmodellen moet hij bij Heidelberg de digitale transformatie voor IT implementeren.Robert Franz (46), een internationaal ervaren verkoopmanager van Rittal, treedt in dienst als hoofd Global Sales van Heidelberg met verantwoordelijkheid voor Sales Operations. Franz heeft uitgebreide ervaring in sales excellence en zal verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde verkoopactiviteiten en de bijbehorende heroriëntatie van Heidelberg's organisatie naar digitale omnichannelverkoop. Na verschillende managementposities bij Honeywell en Rittal GmbH & Co.KG was de advocaat onlangs President USA en Executive Vice President Americas voor de regio Noord- en Zuid-Amerika van de systeemleverancier voor schakelkasten.Bron: www.publish.de