Into It is een softwarebedrijf met belangrijke specialisaties op het vlak van 'Data & Card Management Systems' (bijvoorbeeld loyalty systemen voor de retailsector). Het bedrijf is volgens een mededeling van Dios een autoriteit op het vlak van e-signing (oplossingen om wettelijke elektronische handtekeningen te creëren en te valideren) en ontwikkelaar van softwareapllicaties, waaronder apps.

"Vandaag draait alles rond data, big data, en het zal alleen maar meer worden. Maar niet alleen data management wordt dus belangrijk, maar ook data protection als onderdeel ervan. Net zoals automatisatie om efficiëntie te genereren. Met het oog op het veilig stellen van onze toekomstige positie op de grafische markt hebben wij bij Dioss dus de belangrijke beslissing genomen om - rekening houdende met bovenstaande vaststellingen - volop in te zetten op IT. Voor de verdere automatisering van onze processen, intern maar ook extern bij onze klanten, én met de ambitie ook gespecialiseerd te zijn in het ontginnen van data," zegt Guy Lauwers, CEO van Dioss.

In maart 2013 sloot grootformaat printbedrijf Daelprinting uit Ieper zich nog aan bij de groep Dioss Printing Solutions, die in 2006 ontstond door het samengaan van New Jev Screen en Ceuppens Printing.

Into It is een softwarebedrijf met belangrijke specialisaties op het vlak van 'Data & Card Management Systems' (bijvoorbeeld loyalty systemen voor de retailsector). Het bedrijf is volgens een mededeling van Dios een autoriteit op het vlak van e-signing (oplossingen om wettelijke elektronische handtekeningen te creëren en te valideren) en ontwikkelaar van softwareapllicaties, waaronder apps."Vandaag draait alles rond data, big data, en het zal alleen maar meer worden. Maar niet alleen data management wordt dus belangrijk, maar ook data protection als onderdeel ervan. Net zoals automatisatie om efficiëntie te genereren. Met het oog op het veilig stellen van onze toekomstige positie op de grafische markt hebben wij bij Dioss dus de belangrijke beslissing genomen om - rekening houdende met bovenstaande vaststellingen - volop in te zetten op IT. Voor de verdere automatisering van onze processen, intern maar ook extern bij onze klanten, én met de ambitie ook gespecialiseerd te zijn in het ontginnen van data," zegt Guy Lauwers, CEO van Dioss.In maart 2013 sloot grootformaat printbedrijf Daelprinting uit Ieper zich nog aan bij de groep Dioss Printing Solutions, die in 2006 ontstond door het samengaan van New Jev Screen en Ceuppens Printing.