Het Duitse DirectSmile is een bekende ontwikkelaar van software voor marketingautomatisatie en een pionier op het vlak van beeldpersonalisatie. Met de nieuwe service wil men de response rate op e-mails helpen verhogen.

Volgens de fabrikant is het een handige manier om online gepersonaliseerde beelden aan schermresolutie te bekomen voor e-mail marketing doeleinden. Op het nieuwe platform www.imagepersonalization.com kunnen gebruikers kiezen uit 1200 verschillende motieven voor het personaliseren van hun beelden. De beelden kunnen gemakkelijk in e-mails worden geïntegreerd via een eenvoudige API.

Het Duitse DirectSmile is een bekende ontwikkelaar van software voor marketingautomatisatie en een pionier op het vlak van beeldpersonalisatie. Met de nieuwe service wil men de response rate op e-mails helpen verhogen. Volgens de fabrikant is het een handige manier om online gepersonaliseerde beelden aan schermresolutie te bekomen voor e-mail marketing doeleinden. Op het nieuwe platform www.imagepersonalization.com kunnen gebruikers kiezen uit 1200 verschillende motieven voor het personaliseren van hun beelden. De beelden kunnen gemakkelijk in e-mails worden geïntegreerd via een eenvoudige API.