Die benoeming die meteen ingaat, past in een doorgedreven reorganisatie van de internationale commerciële structuur van Müller Martini. De veertig lokale dochterondernemingen worden geleidelijk in zeven regionale structuren gegroepeerd: Azië, China, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oost-Europa, Zuid-Europa en Noord-Europa. Alleen Duitsland behoudt zijn eigen structuur wegens het belang van die markt.

Dirk Deceuninck die sinds 2001 bij Müller Martini aan de slag is - eerst aan het hoofd van de Belgische vertegenwoordiging, vervolgens van de afdeling Benelux - is nu ook verantwoordelijk voor Groot-Brittannië, de Scandinavische landen en Estland. Voor zijn nieuwe opdracht verhuist hij naar de Britse zetel van Müller Martini, in Iver ten oosten van Londen.

Dirk Deceuninck heeft in Leuven de opleidingen chemisch en landbouwingenieur gevolgd. Na een carrièrestart in de zetmeelindustrie, een toeleverancier van de papierindustrie, werkte hij dertien jaar in de verpakkingsindustrie, eerst bij Crown Cork & Seal en vervolgens bij Van Genechten Packaging. Daar was hij directeur bedrijfsontwikkeling voor Europa. Nadien kwam hij in dienst van Müller Martini.

Die benoeming die meteen ingaat, past in een doorgedreven reorganisatie van de internationale commerciële structuur van Müller Martini. De veertig lokale dochterondernemingen worden geleidelijk in zeven regionale structuren gegroepeerd: Azië, China, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oost-Europa, Zuid-Europa en Noord-Europa. Alleen Duitsland behoudt zijn eigen structuur wegens het belang van die markt. Dirk Deceuninck die sinds 2001 bij Müller Martini aan de slag is - eerst aan het hoofd van de Belgische vertegenwoordiging, vervolgens van de afdeling Benelux - is nu ook verantwoordelijk voor Groot-Brittannië, de Scandinavische landen en Estland. Voor zijn nieuwe opdracht verhuist hij naar de Britse zetel van Müller Martini, in Iver ten oosten van Londen. Dirk Deceuninck heeft in Leuven de opleidingen chemisch en landbouwingenieur gevolgd. Na een carrièrestart in de zetmeelindustrie, een toeleverancier van de papierindustrie, werkte hij dertien jaar in de verpakkingsindustrie, eerst bij Crown Cork & Seal en vervolgens bij Van Genechten Packaging. Daar was hij directeur bedrijfsontwikkeling voor Europa. Nadien kwam hij in dienst van Müller Martini.