Kandidaten hebben tot 7 juli om zich voor 99 days of design in te schrijven. De wedstrijd staat open voor freelancers, start-ups en andere kleine bedrijven (max. 10 werknemers) die voor maart 2020 in de Kamer van Koophandel ingeschreven waren.

Met deze wedstrijd wil Vistaprint 99 kleine bedrijven wereldwijd een duwtje in de rug geven door ze financieel te ondersteunen en door ze na een moeilijk jaar een nieuw merkimago te geven. De wedstrijd staat open voor bedrijven uit 12 landen en de kandidaten moeten kunnen aantonen dat ze een nieuw logo en financiële hulp nodig hebben. De prijs bestaat uit het ontwerp van een nieuwe logo door 99designs, een financiële steun van 15.000 euro en Vistaprint-producten.

Design en marketing

"Eigenaars van bedrijven in heel Europa hebben zich meer dan een jaar lang aan ongeziene omstandigheden moeten aanpassen terwijl hun activiteiten onder een enorme druk stonden. Design zal een sleutelrol spelen in de verjonging van de kleine bedrijven die hun deuren opnieuw openen", verklaart Nina Coopmans, de country manager Vistaprint België.

De kandidaturen worden beoordeeld volgens de behoeften van de bedrijven op het vlak van design en marketing. De winnaars worden eind juli bekendgemaakt en het design en de marketing wordt in de weken daarna al onder handen genomen.

Kandidaten hebben tot 7 juli om zich voor 99 days of design in te schrijven. De wedstrijd staat open voor freelancers, start-ups en andere kleine bedrijven (max. 10 werknemers) die voor maart 2020 in de Kamer van Koophandel ingeschreven waren.Met deze wedstrijd wil Vistaprint 99 kleine bedrijven wereldwijd een duwtje in de rug geven door ze financieel te ondersteunen en door ze na een moeilijk jaar een nieuw merkimago te geven. De wedstrijd staat open voor bedrijven uit 12 landen en de kandidaten moeten kunnen aantonen dat ze een nieuw logo en financiële hulp nodig hebben. De prijs bestaat uit het ontwerp van een nieuwe logo door 99designs, een financiële steun van 15.000 euro en Vistaprint-producten."Eigenaars van bedrijven in heel Europa hebben zich meer dan een jaar lang aan ongeziene omstandigheden moeten aanpassen terwijl hun activiteiten onder een enorme druk stonden. Design zal een sleutelrol spelen in de verjonging van de kleine bedrijven die hun deuren opnieuw openen", verklaart Nina Coopmans, de country manager Vistaprint België.De kandidaturen worden beoordeeld volgens de behoeften van de bedrijven op het vlak van design en marketing. De winnaars worden eind juli bekendgemaakt en het design en de marketing wordt in de weken daarna al onder handen genomen.