Sinds oktober kunnen belangstellenden inschrijven voor de editie 2022 van de Fedrigoni Top Awards. Die jaarlijkse internationale wedstrijd, die sinds 2005 georganiseerd wordt, bekroont het creatiefste drukwerk dat op dragers van de Italiaanse papiermaker Fedrigoni vervaardigd is.

Drukkers, ontwerpers, merken en eindklanten kunnen zich tot 31 januari 2022 met hun mooiste realisaties inschrijven - zowel realisaties op papier als op etiketten of zelfklevend materiaal. Het drukwerk moet tussen juli 2020 en januari 2022 vervaardigd zijn.

Nieuwe categorie

Tot nu toe bekroonden de Fedrigoni Top Awards realisaties in vier categorieën: Uitgeverij, Bedrijfscommunicatie, Etiketten en Verpakkingen. Vanaf de editie 2022 bekroont de papierproducent nog een vijfde categorie: communicatie op groot formaat. In die nieuwe categorie kunnen de deelnemers projecten op het vlak van reclame, merkimago, retail, architectuur en design indienen. Voorbeelden: bekleding van voertuigen, signs voor binnen en buiten, visuele communicatie voor tentoonstellingen en evenementen, enzovoort De jury kiest de drie beste projecten in elke categorie.

Meer informatie en inschrijvingen: Fedrigoni Top Awards 2022.

Sinds oktober kunnen belangstellenden inschrijven voor de editie 2022 van de Fedrigoni Top Awards. Die jaarlijkse internationale wedstrijd, die sinds 2005 georganiseerd wordt, bekroont het creatiefste drukwerk dat op dragers van de Italiaanse papiermaker Fedrigoni vervaardigd is. Drukkers, ontwerpers, merken en eindklanten kunnen zich tot 31 januari 2022 met hun mooiste realisaties inschrijven - zowel realisaties op papier als op etiketten of zelfklevend materiaal. Het drukwerk moet tussen juli 2020 en januari 2022 vervaardigd zijn.Tot nu toe bekroonden de Fedrigoni Top Awards realisaties in vier categorieën: Uitgeverij, Bedrijfscommunicatie, Etiketten en Verpakkingen. Vanaf de editie 2022 bekroont de papierproducent nog een vijfde categorie: communicatie op groot formaat. In die nieuwe categorie kunnen de deelnemers projecten op het vlak van reclame, merkimago, retail, architectuur en design indienen. Voorbeelden: bekleding van voertuigen, signs voor binnen en buiten, visuele communicatie voor tentoonstellingen en evenementen, enzovoort De jury kiest de drie beste projecten in elke categorie.Meer informatie en inschrijvingen: Fedrigoni Top Awards 2022.