Een wissel aan de top bij de familiale artoos group in het Vlaams-Brabantse Kampenhout. Peter Bundervoet, sinds vijf jaar de CEO van de groep, geeft de fakkel door aan Dominiek Vandersmissen, sedert 2017 actief als COO bij de familiale grafische groep.

"Na een zeer boeiend traject van vijf jaar en na het bereiken van de afgesproken milestones, geeft ik bij artoos group met veel vertrouwen de fakkel door aan onze COO, Dominiek Vandersmissen", schrijft Peter Bundervoet op LinkedIn. "Ik ga me de komende maanden bezig houden met een aantal persoonlijke projecten, waaronder de opening van ons nieuwe restaurant KHNIN in Leuven", klinkt het.

Digitale transformatie

Dominiek Vandersmissen kwam in 2017 naar artoos group om er als COO lid te worden van het directiecomité van de familiale groep. Vandersmissen, afgestudeerd als handelsingenieur aan de UHasselt, is gespecialiseerd in digitale transformatieprocessen. Hij startte zijn carrière bij LCM in 2002 en was er in verschillende rollen actief tot 2016. Daarna was hij twee jaar aan de slag bij het IT-bedrijf Tobania als business unit manager.

Een wissel aan de top bij de familiale artoos group in het Vlaams-Brabantse Kampenhout. Peter Bundervoet, sinds vijf jaar de CEO van de groep, geeft de fakkel door aan Dominiek Vandersmissen, sedert 2017 actief als COO bij de familiale grafische groep."Na een zeer boeiend traject van vijf jaar en na het bereiken van de afgesproken milestones, geeft ik bij artoos group met veel vertrouwen de fakkel door aan onze COO, Dominiek Vandersmissen", schrijft Peter Bundervoet op LinkedIn. "Ik ga me de komende maanden bezig houden met een aantal persoonlijke projecten, waaronder de opening van ons nieuwe restaurant KHNIN in Leuven", klinkt het.Dominiek Vandersmissen kwam in 2017 naar artoos group om er als COO lid te worden van het directiecomité van de familiale groep. Vandersmissen, afgestudeerd als handelsingenieur aan de UHasselt, is gespecialiseerd in digitale transformatieprocessen. Hij startte zijn carrière bij LCM in 2002 en was er in verschillende rollen actief tot 2016. Daarna was hij twee jaar aan de slag bij het IT-bedrijf Tobania als business unit manager.