De cold foil oplossing is gebouwd rond de Domino K600i digitale inkjet printmodule. De K600i print eerst digitaal de lijm en creëert het beeldgedeelte, waarna UV-droging en delaminatie volgen. De cold foil oplossing maakt gebruik van conventionele metaalfolie waarin veiligheids- en decoratieve beeldelementen kunnen zijn verwerkt.

Afhankelijk van het substraat kan gewerkt worden aan snelheden tot 75 m/min. De oplossing kan deel uitmaken van een stand alone unit of ingebouwd worden in een bestaand foliestation op de pers. Er zijn tot zeven verschillende foliebreedtes mogelijk : van 108 mm tot 782 mm.

De cold foil oplossing is gebouwd rond de Domino K600i digitale inkjet printmodule. De K600i print eerst digitaal de lijm en creëert het beeldgedeelte, waarna UV-droging en delaminatie volgen. De cold foil oplossing maakt gebruik van conventionele metaalfolie waarin veiligheids- en decoratieve beeldelementen kunnen zijn verwerkt.Afhankelijk van het substraat kan gewerkt worden aan snelheden tot 75 m/min. De oplossing kan deel uitmaken van een stand alone unit of ingebouwd worden in een bestaand foliestation op de pers. Er zijn tot zeven verschillende foliebreedtes mogelijk : van 108 mm tot 782 mm.