De K630i is een compacte duplex inkjetpers met één engine. Voor de pers staat het volledig nieuwe Kern 100 afrolsysteem. Wanneer de papierbaan is beprint wordt ze in vellen gesneden door de Kern rotatiesnijmachine. De individuele vellen worden gevoed aan de in-line Ibis Smart-binder om te worden gehecht of gelijmd. Een voorgedrukte cover kan worden toegevoegd.

Domino demonstreert de flexibiliteit van het systeem door de continue productie van verschillende A4-boektypes met verschillende paginering en afwerking.

De productielijn kan voor 24/7 productie worden ingezet en haalt een snelheid van 150 m/min. Er kunnen afgewerkte boekproducten met tot 200 pagina's (50 vel) mee worden gefabriceerd.

De K630i is een compacte duplex inkjetpers met één engine. Voor de pers staat het volledig nieuwe Kern 100 afrolsysteem. Wanneer de papierbaan is beprint wordt ze in vellen gesneden door de Kern rotatiesnijmachine. De individuele vellen worden gevoed aan de in-line Ibis Smart-binder om te worden gehecht of gelijmd. Een voorgedrukte cover kan worden toegevoegd.Domino demonstreert de flexibiliteit van het systeem door de continue productie van verschillende A4-boektypes met verschillende paginering en afwerking. De productielijn kan voor 24/7 productie worden ingezet en haalt een snelheid van 150 m/min. Er kunnen afgewerkte boekproducten met tot 200 pagina's (50 vel) mee worden gefabriceerd.