Domino Printing Services organiseerde op 5 en 6 oktober 2022 voor het eerst het 'Spectrum Europe Event' in het Europese Digital Centre of Excellence (DCE) van de groep in het Nederlandse Nieuwegein. Volgens Peter Van Riel, de European Commercial director bij Domino, is het de bedoeling om dit event tweejaarlijks te organiseren.

Europese primeur

Sprekers waren onder andere Jules Lejeune, de managing director van de internationale sectorfederatie FINAT. Hij had het over de uitdagingen van de industrie, waaronder de verstoringen in de supply chain, automatisering en de verwachte recessie.

Vervolgens besprak Petra Gerritsma, sustainability manager, Label and Packaging Materials - EMEA, bij Avery Dennison, de duurzaamheidsdoelstellingen van haar bedrijf en de recycleerbaarheid van labelmateriaal.

Bij wijze van Europese primeur werd de digitale kleurenlabelpers N730i gedemonstreerd. Er vonden ook live demonstraties plaats van de N610i digitale inkjetpers en K600i monochrome digitale pers. De N730i is uitgerust met de Brother BITSTAR 1200 dpi piëzo-printkop, de SunLight grafische gebruikersinterface en de nieuwste geautomatiseerde Domino i-Tech intelligente technologiefuncties: i-Tech SetAlign, Actiflow2, CleanCap2 en i-Tech NozzleAdjust.

Domino Printing Services organiseerde op 5 en 6 oktober 2022 voor het eerst het 'Spectrum Europe Event' in het Europese Digital Centre of Excellence (DCE) van de groep in het Nederlandse Nieuwegein. Volgens Peter Van Riel, de European Commercial director bij Domino, is het de bedoeling om dit event tweejaarlijks te organiseren.Sprekers waren onder andere Jules Lejeune, de managing director van de internationale sectorfederatie FINAT. Hij had het over de uitdagingen van de industrie, waaronder de verstoringen in de supply chain, automatisering en de verwachte recessie.Vervolgens besprak Petra Gerritsma, sustainability manager, Label and Packaging Materials - EMEA, bij Avery Dennison, de duurzaamheidsdoelstellingen van haar bedrijf en de recycleerbaarheid van labelmateriaal.Bij wijze van Europese primeur werd de digitale kleurenlabelpers N730i gedemonstreerd. Er vonden ook live demonstraties plaats van de N610i digitale inkjetpers en K600i monochrome digitale pers. De N730i is uitgerust met de Brother BITSTAR 1200 dpi piëzo-printkop, de SunLight grafische gebruikersinterface en de nieuwste geautomatiseerde Domino i-Tech intelligente technologiefuncties: i-Tech SetAlign, Actiflow2, CleanCap2 en i-Tech NozzleAdjust.