Mailingmachinefabrikant CMC stelde tijdens zijn openhuisevenement een volledig gamma verpakkingsmachines voor e-commerce voor. E-commerce bedrijven moeten dagelijks grote aantallen verzendingen verwerken, die verpakt in een doos bij de klanten worden bezorgd. De standaarddozen zijn echter vaak te groot en worden dan opgevuld met vulmaterialen. Met andere woorden, er wordt te veel volume en gewicht verzonden.

CMC bedacht voor dit probleem een oplossing met CartonWrap waarmee voor ieder product een doos op maat kan worden vervaardigd. In het proces wordt het te verpakken object eerst gescand, waarna de doos wordt vervaardigd en als het ware rond het product wordt gewikkeld. Er kunnen met het systeem tot 1000 dozen per uur worden geproduceerd. Volgens manroland benelux verricht een Cartonwrap het werk van 7 personen. Bovendien behoort de opslag van standaarddozen hiermee tot het verleden.

Er werden ook een aantal varianten op deze machine voorgesteld zoals de CartonPack voor het verpakken van meerdere producten in één doos en de Laserpack die de gepaste doos met een snelle laser uitsnijdt.

Met de SmartMailer & de BubbleWrap richt CMC dan weer zijn pijlen op de verzendingen onder kartonnen omslag en de B2C markten van schoenen of kledij.

Mailingmachinefabrikant CMC stelde tijdens zijn openhuisevenement een volledig gamma verpakkingsmachines voor e-commerce voor. E-commerce bedrijven moeten dagelijks grote aantallen verzendingen verwerken, die verpakt in een doos bij de klanten worden bezorgd. De standaarddozen zijn echter vaak te groot en worden dan opgevuld met vulmaterialen. Met andere woorden, er wordt te veel volume en gewicht verzonden.CMC bedacht voor dit probleem een oplossing met CartonWrap waarmee voor ieder product een doos op maat kan worden vervaardigd. In het proces wordt het te verpakken object eerst gescand, waarna de doos wordt vervaardigd en als het ware rond het product wordt gewikkeld. Er kunnen met het systeem tot 1000 dozen per uur worden geproduceerd. Volgens manroland benelux verricht een Cartonwrap het werk van 7 personen. Bovendien behoort de opslag van standaarddozen hiermee tot het verleden. Er werden ook een aantal varianten op deze machine voorgesteld zoals de CartonPack voor het verpakken van meerdere producten in één doos en de Laserpack die de gepaste doos met een snelle laser uitsnijdt.Met de SmartMailer & de BubbleWrap richt CMC dan weer zijn pijlen op de verzendingen onder kartonnen omslag en de B2C markten van schoenen of kledij.