Vprint Group heeft vestigingen in het Belgische Moeskroen, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. Het bedrijf behoort tot de Europese top voor de productie en marketing van grote oplages gepersonaliseerde mailings (direct marketing). De balans vermeldt voor 2013 een omzetcijfer van 19.556.949 euro en ongeveer 125 medewerkers.

Roby Van Daele, directeur van Vprint en ex-voorzitter van Febelgra, wil met de overeenkomst de continuïteit en de groei van het bedrijf waarborgen. De Drescher Group is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Polen. Drescher is een gespecialiseerde full-service dienstverlener van officiële en zakelijke correspondentie. Ook bieden ze diensten en producten binnen de direct marketing branche. Dit doen ze voor kleine en gemiddelde oplages. Daarnaast heeft Drescher verschillende commerciële platforms.

De twee groepen Vprint en Drescher versterken gezamenlijk hun industriële en commerciële posities op de Europese markt in de direct marketing branche. Samen kunnen ze nu alle klanten in deze branche bedienen voor zowel kleine als grote oplages.

De groepen blijven met hun twee structuren, teams en hun dochterondernemingen onafhankelijk van elkaar opereren.

Vprint Group heeft vestigingen in het Belgische Moeskroen, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. Het bedrijf behoort tot de Europese top voor de productie en marketing van grote oplages gepersonaliseerde mailings (direct marketing). De balans vermeldt voor 2013 een omzetcijfer van 19.556.949 euro en ongeveer 125 medewerkers. Roby Van Daele, directeur van Vprint en ex-voorzitter van Febelgra, wil met de overeenkomst de continuïteit en de groei van het bedrijf waarborgen. De Drescher Group is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Polen. Drescher is een gespecialiseerde full-service dienstverlener van officiële en zakelijke correspondentie. Ook bieden ze diensten en producten binnen de direct marketing branche. Dit doen ze voor kleine en gemiddelde oplages. Daarnaast heeft Drescher verschillende commerciële platforms.De twee groepen Vprint en Drescher versterken gezamenlijk hun industriële en commerciële posities op de Europese markt in de direct marketing branche. Samen kunnen ze nu alle klanten in deze branche bedienen voor zowel kleine als grote oplages.De groepen blijven met hun twee structuren, teams en hun dochterondernemingen onafhankelijk van elkaar opereren.