Op 5 december werd de eerste Impremia IS29 tijdens een officiële plechtigheid in het Artron Art Center in Peking in productie genomen. Artron Art zegt in nog eens twee bijkomende digitale persen van hetzelfde type te hebben geïnvesteerd, omdat de persen voldoen aan de eisen op het vlak van productiviteit en kwaliteit. Artron is al 20 jaar klant bij Komori. Bijna alle 30 persen in de drukkerijen van Artron in Peking, Shanghai en Shenzen zijn van de Japanse fabrikant.

Artron werd opgericht in 1993. De Impremia IS29 moet de digitale drukmarkt voor de kwaliteitsdrukker in China openen.

De digitale B2 UV-pers Impremia IS29 van Komori is beschikbaar vanaf Drupa. De pers kan printen op niet behandelde offsetpapierkwaliteiten aan een resolutie van 1200 dpi. De pers drukt 3000 vel per uur (1500 vel dubbelzijdig) in CMYK met een ruimer kleurengamut dan in offset. Het papier hoeft niet voorbehandeld te zijn of een primer te krijgen. Er kan geprint worden op papierdiktes van 0,06 tot 0,6 mm enkelzijdig, 0,06 tot 0,45 mm dubbelzijdig. Via de K-ColorSimulator, Komori's kleurenmanagementsoftware, kunnen de digitale kleuren op de offsetkleuren afgestemd worden.

Op 5 december werd de eerste Impremia IS29 tijdens een officiële plechtigheid in het Artron Art Center in Peking in productie genomen. Artron Art zegt in nog eens twee bijkomende digitale persen van hetzelfde type te hebben geïnvesteerd, omdat de persen voldoen aan de eisen op het vlak van productiviteit en kwaliteit. Artron is al 20 jaar klant bij Komori. Bijna alle 30 persen in de drukkerijen van Artron in Peking, Shanghai en Shenzen zijn van de Japanse fabrikant.Artron werd opgericht in 1993. De Impremia IS29 moet de digitale drukmarkt voor de kwaliteitsdrukker in China openen.De digitale B2 UV-pers Impremia IS29 van Komori is beschikbaar vanaf Drupa. De pers kan printen op niet behandelde offsetpapierkwaliteiten aan een resolutie van 1200 dpi. De pers drukt 3000 vel per uur (1500 vel dubbelzijdig) in CMYK met een ruimer kleurengamut dan in offset. Het papier hoeft niet voorbehandeld te zijn of een primer te krijgen. Er kan geprint worden op papierdiktes van 0,06 tot 0,6 mm enkelzijdig, 0,06 tot 0,45 mm dubbelzijdig. Via de K-ColorSimulator, Komori's kleurenmanagementsoftware, kunnen de digitale kleuren op de offsetkleuren afgestemd worden.