Met de nieuwe machine voegt de drukkerij een zeer moderne vellenpers aan zijn machinepark toe. Het is de eerste installatie van de nieuwe persgeneratie van Heidelberg in België. De omstelbare achtkleurenpers is namelijk uitgerust met Intellistart 2. Met Intellistart 2 werd door Heidelberg het Push to Stop principe van autonoom drukken op Drupa gelanceerd. De geautomatiseerde vellenpers levert Drifosett Printing naast productiviteitswinst ook een uitbreiding van het drukwerkaanbod op. De LED UV-droging op de pers laat namelijk toe om kwaliteisdrukwerk te produceren op niet gestreken papierkwaliteiten en andere dragers zoals zelfklevende substraten en synthetische materialen.

De vrijgekomen plaats in het gebouw van Heidelberg Benelux was voor buurman Drifosett Printing een opportuniteit om te verhuizen naar een locatie met een grotere productieruimte. Die ruimtes kwamen leeg te staan door de beslissing van Heidelberg om in Wiesloch in Duitsland, zijn gecentraliseerde showroom verder uit te bouwen met alle mogelijke oplossingen en persconfiguraties voor de Europese markt.

Drifosett Printing is zeer goed thuis in de productie van luxedrukwerk en drukwerk met hoge toegevoegde waarde. Het familiebedrijf werd in 1958 opgericht door Luc Janssens en later overgenomen door zoon Jean Janssens die de firma samen met zijn echtgenote uitbouwde. Er werken 25 mensen bij Drifosett Printing.

Met de nieuwe machine voegt de drukkerij een zeer moderne vellenpers aan zijn machinepark toe. Het is de eerste installatie van de nieuwe persgeneratie van Heidelberg in België. De omstelbare achtkleurenpers is namelijk uitgerust met Intellistart 2. Met Intellistart 2 werd door Heidelberg het Push to Stop principe van autonoom drukken op Drupa gelanceerd. De geautomatiseerde vellenpers levert Drifosett Printing naast productiviteitswinst ook een uitbreiding van het drukwerkaanbod op. De LED UV-droging op de pers laat namelijk toe om kwaliteisdrukwerk te produceren op niet gestreken papierkwaliteiten en andere dragers zoals zelfklevende substraten en synthetische materialen.De vrijgekomen plaats in het gebouw van Heidelberg Benelux was voor buurman Drifosett Printing een opportuniteit om te verhuizen naar een locatie met een grotere productieruimte. Die ruimtes kwamen leeg te staan door de beslissing van Heidelberg om in Wiesloch in Duitsland, zijn gecentraliseerde showroom verder uit te bouwen met alle mogelijke oplossingen en persconfiguraties voor de Europese markt.Drifosett Printing is zeer goed thuis in de productie van luxedrukwerk en drukwerk met hoge toegevoegde waarde. Het familiebedrijf werd in 1958 opgericht door Luc Janssens en later overgenomen door zoon Jean Janssens die de firma samen met zijn echtgenote uitbouwde. Er werken 25 mensen bij Drifosett Printing.