Dat staat te lezen op de website van Drukkerij Arijs. En verder: "Beide drukkerijen hebben een sterke positie in de streek en samen kunnen wij een bredere service aanbieden. Tegelijk profiteren wij van de schaalvergroting. Dat is echt nodig, want de markt van het traditioneel drukwerk is erg competitief. Vanaf april zullen alle diensten van Drukhuis De Grote Arend bij Drukkerij Arijs in Kluisbergen worden ondergebracht.

Eerder nam Drukkerij Arijs al de vellenafdeling van Drukkerij Vuye over. Uit onze nieuwsbrief van toen: op 7 oktober 2013 ondertekenden Lieven Vuye, zaakvoerder van Drukkerij Vuye (Oudenaarde) en Johan en Ben Arijs, zaakvoerders van Drukkerij Arijs uit Kluisbergen een verregaand akkoord dat een nieuwe impuls geeft aan de toekomstige activiteiten van beide drukkerijbedrijven uit de Vlaamse Ardennen. Drukkerij Arijs bvba uit Kluisbergen, een familiale handelsdrukkerij met meer dan 52 jaar ervaring (sinds 1961), neemt de vellenoffsetdrukkerij, de klantenportefeuille en het machinepark van Drukkerij Vuye over. Drukkerij Vuye blijft wel behouden als merknaam maar verder zijn er geen bindingen tussen de twee firma's. Vuye Flexible Packaging vervolgt zijn eigen weg als producent van flexibele verpakkingen en labels voor de voedingsindustrie.

Drukkerij Arijs heeft ook nog de zeefdrukkerijafdeling "Zeefdrukkerij Armascreen" die inmiddels ook de digitale weg is ingeslagen met de installatie van een digitaal vlakbed UV-printsysteem.

Enkele kerncijfers uit de handelsbalans:

-Drukkerij Arijs: Bruto Marge 2016, 553.275 euro; Winst, 4.228 euro; Aantal werknemers: 7,6

-Drukhuis De Grote Arend: Bruto Marge 2016, 255.333 euro; Winst, 32.991 euro; Aantal werknemers: 2,5

Dat staat te lezen op de website van Drukkerij Arijs. En verder: "Beide drukkerijen hebben een sterke positie in de streek en samen kunnen wij een bredere service aanbieden. Tegelijk profiteren wij van de schaalvergroting. Dat is echt nodig, want de markt van het traditioneel drukwerk is erg competitief. Vanaf april zullen alle diensten van Drukhuis De Grote Arend bij Drukkerij Arijs in Kluisbergen worden ondergebracht. Eerder nam Drukkerij Arijs al de vellenafdeling van Drukkerij Vuye over. Uit onze nieuwsbrief van toen: op 7 oktober 2013 ondertekenden Lieven Vuye, zaakvoerder van Drukkerij Vuye (Oudenaarde) en Johan en Ben Arijs, zaakvoerders van Drukkerij Arijs uit Kluisbergen een verregaand akkoord dat een nieuwe impuls geeft aan de toekomstige activiteiten van beide drukkerijbedrijven uit de Vlaamse Ardennen. Drukkerij Arijs bvba uit Kluisbergen, een familiale handelsdrukkerij met meer dan 52 jaar ervaring (sinds 1961), neemt de vellenoffsetdrukkerij, de klantenportefeuille en het machinepark van Drukkerij Vuye over. Drukkerij Vuye blijft wel behouden als merknaam maar verder zijn er geen bindingen tussen de twee firma's. Vuye Flexible Packaging vervolgt zijn eigen weg als producent van flexibele verpakkingen en labels voor de voedingsindustrie.Drukkerij Arijs heeft ook nog de zeefdrukkerijafdeling "Zeefdrukkerij Armascreen" die inmiddels ook de digitale weg is ingeslagen met de installatie van een digitaal vlakbed UV-printsysteem.Enkele kerncijfers uit de handelsbalans:-Drukkerij Arijs: Bruto Marge 2016, 553.275 euro; Winst, 4.228 euro; Aantal werknemers: 7,6-Drukhuis De Grote Arend: Bruto Marge 2016, 255.333 euro; Winst, 32.991 euro; Aantal werknemers: 2,5