Grafilux Printing is zelf ontstaan uit een fusiebeweging en is een dochteronderneming van Drukkerij VD uit Temse. Het personeel en management van Drukkerij Baudoin verhuizen mee naar Grafilux Printing. Het belang van schaalgrootte wordt vermeld als reden voor de samensmelting van de twee bedrijven. De sociale balans van 2018 vermeldt 8,3 werknemers voor Baudoin en 19,2 voor Grafilux.

Drukkerij VD is het bedrijf van Marco De Ridder. Marco De Ridder nam met Drukkerij VD al eerder bedrijven over, waaronder Drukkerij Oranje in Wielsbeke en Eticolor in Sint-Niklaas op respectievelijk 22 en 31 mei 2017.

Grafilux Printing is zelf ontstaan uit een fusiebeweging en is een dochteronderneming van Drukkerij VD uit Temse. Het personeel en management van Drukkerij Baudoin verhuizen mee naar Grafilux Printing. Het belang van schaalgrootte wordt vermeld als reden voor de samensmelting van de twee bedrijven. De sociale balans van 2018 vermeldt 8,3 werknemers voor Baudoin en 19,2 voor Grafilux.Drukkerij VD is het bedrijf van Marco De Ridder. Marco De Ridder nam met Drukkerij VD al eerder bedrijven over, waaronder Drukkerij Oranje in Wielsbeke en Eticolor in Sint-Niklaas op respectievelijk 22 en 31 mei 2017.