Drukkerij Bosmans in Lommel heeft de productie uitgebreid met nieuwe verpakkingsmachines. Zo werd ondermeer een nieuwe kartonpers en een stansmachine geïnstalleerd, goed voor een investering van 1,8 miljoen euro.

Groene stroom

"We maken niet alleen bedrukte postdozen voor online webshops maar ook luxe product- en geschenkverpakkingen", zegt Bern Bosmans, de eigenaar van drukkerij Bosmans en telg van de tweede generatie. Drukkerij Bosmans is ook actief in het bedrukken van labels uit textiel zoals matraslabels. Ook voedingsgeschikte labels en verpakkingen zoals snackdoosjes behoren tot het aanbod.

"Wij produceren alles in huis en houden zo de lijnen kort. Onze kwaliteit kan constant gemonitord worden. Klanten zijn milieubewust en vragen naar een ecologische verpakking. Wij doen er alles aan om aan hun vraag tegemoet te komen", stelt Bosmans.

Drukkerij Bosmans maakt gebruik van eco-vriendelijk papier en karton. Er wordt met vegetale en bio-inkten gedrukt. De nieuwe drukpersen zorgen voor een efficiëntere productie met een constante kwaliteit. De persen zijn energie-efficiënt en werken op groene stroom, afkomstig van het windmolenpark in de buurt.

Personeel gezocht

De verpakkingsactiviteiten zijn voor drukkerij Bosmans uitgegroeid tot meer dan zestig procent van de omzet. De Limburgse drukkerij realiseert met 17 mensen een winstgevende omzet van ongeveer drie miljoen euro. Vanwege de groei is de drukkerij op zoek naar extra personeel. "We zoeken zowel operators als bedienden om ons bedrijf te versterken", zegt Bern Bosmans.

Om sneller op de groeiende vraag te kunnen inspelen, lanceerde Bosmans recent ook de website www.boxmans.be. "We werken altijd op maat waardoor ons persoonlijk advies van groot belang blijft. De website is bedoeld als inspiratie en leidraad. Zo kunnen wij sneller schakelen om een gepaste offerte op te maken", duidt de eigenaar.

Drukkerij Bosmans in Lommel heeft de productie uitgebreid met nieuwe verpakkingsmachines. Zo werd ondermeer een nieuwe kartonpers en een stansmachine geïnstalleerd, goed voor een investering van 1,8 miljoen euro."We maken niet alleen bedrukte postdozen voor online webshops maar ook luxe product- en geschenkverpakkingen", zegt Bern Bosmans, de eigenaar van drukkerij Bosmans en telg van de tweede generatie. Drukkerij Bosmans is ook actief in het bedrukken van labels uit textiel zoals matraslabels. Ook voedingsgeschikte labels en verpakkingen zoals snackdoosjes behoren tot het aanbod."Wij produceren alles in huis en houden zo de lijnen kort. Onze kwaliteit kan constant gemonitord worden. Klanten zijn milieubewust en vragen naar een ecologische verpakking. Wij doen er alles aan om aan hun vraag tegemoet te komen", stelt Bosmans.Drukkerij Bosmans maakt gebruik van eco-vriendelijk papier en karton. Er wordt met vegetale en bio-inkten gedrukt. De nieuwe drukpersen zorgen voor een efficiëntere productie met een constante kwaliteit. De persen zijn energie-efficiënt en werken op groene stroom, afkomstig van het windmolenpark in de buurt.De verpakkingsactiviteiten zijn voor drukkerij Bosmans uitgegroeid tot meer dan zestig procent van de omzet. De Limburgse drukkerij realiseert met 17 mensen een winstgevende omzet van ongeveer drie miljoen euro. Vanwege de groei is de drukkerij op zoek naar extra personeel. "We zoeken zowel operators als bedienden om ons bedrijf te versterken", zegt Bern Bosmans.Om sneller op de groeiende vraag te kunnen inspelen, lanceerde Bosmans recent ook de website www.boxmans.be. "We werken altijd op maat waardoor ons persoonlijk advies van groot belang blijft. De website is bedoeld als inspiratie en leidraad. Zo kunnen wij sneller schakelen om een gepaste offerte op te maken", duidt de eigenaar.