Papiercentrale produceert al sinds 1983 papieren verpakkingen voor de voedingsindustrie (nvdr: papieren en kartonnen puntzakken, snackbakjes, craftbakjes, enz.). "Met deze overname is ook voor deze gevestigde waarde de toekomst verzekerd, zij het onder een nieuwe naam: VERPACKT," staat in een mededeling te lezen. Er is ook een nieuwe website: www.verpackt.be

Drukkerij Coloma is een full-service drukkerij in Mechelen. Drukkerij Coloma drukt al decennia lang kistkaarten, labels en documenten voor de groenten- en fruitsector. "Dankzij de overname van Papiercentrale kunnen we nu aan alle verpakkingsbehoeften van de voeding- en horecasector voldoen." Drukkerij Coloma nam in juli 2019 nog Drukkerij Vivijs uit Sint-Katelijne-Waver over.

Papiercentrale produceert al sinds 1983 papieren verpakkingen voor de voedingsindustrie (nvdr: papieren en kartonnen puntzakken, snackbakjes, craftbakjes, enz.). "Met deze overname is ook voor deze gevestigde waarde de toekomst verzekerd, zij het onder een nieuwe naam: VERPACKT," staat in een mededeling te lezen. Er is ook een nieuwe website: www.verpackt.beDrukkerij Coloma is een full-service drukkerij in Mechelen. Drukkerij Coloma drukt al decennia lang kistkaarten, labels en documenten voor de groenten- en fruitsector. "Dankzij de overname van Papiercentrale kunnen we nu aan alle verpakkingsbehoeften van de voeding- en horecasector voldoen." Drukkerij Coloma nam in juli 2019 nog Drukkerij Vivijs uit Sint-Katelijne-Waver over.