Troostwijk Veilingen gaat op zoek naar een nieuwe bestemming voor de recente druklijnen en ander waardevol materiaal. Tot 5 december kan iedereen online meebieden op de verschillende loten.

Corelio Printing in Erpe-Mere, onderdeel van de Circle Media Group, werd op 23 augustus officieel failliet verklaard. De drukkerij was gespecialiseerd in het drukken van tijdschriften, magazines, kranten, huis-aan-huisbladen, catalogi, stripverhalen en brochures voor grote Belgische, Nederlandse en Franse uitgeverijen.

Waardevol en uitgebreid aanbod

Troostwijk veilingen is verantwoordelijk voor de veiling van de activa van Corelio. "Het gaat om een uitgebreid en groot aanbod aan waardevol materiaal uit de vestiging in Erpe-Mere waarvoor we op zoek gaan naar een tweede leven. Het gaat voornamelijk om een aantal recente druklijnen, offsetmachines, boekbindmachines, een 10-kleuren vellenpers en ander interessant materiaal voor zowel andere drukkerijen als bedrijven met gelijkaardige activiteiten als Corelio Printing", zegt Troostwijk. Bieden kan nog tot 5 december. Op 3 december kan iedereen de goederen in Erpe-Mere bezichtigen tijdens de kijkdag.

Troostwijk Veilingen: "De grafische industrie staat al enige tijd onder druk, waarbij er tegelijk in die sector ook een consolidatieslag gaande is. "Gezien de recente faillissementen van drukkerijen als Helio in Charleroi en het feit dat er in België weinig drukkerijen overblijven, wordt er ook gemikt op internationale aandacht voor deze veiling."

Voor meer info en details over de verschillende loten: https://www.troostwijkauctions.com/uk/corelio/01-30804/

Troostwijk Veilingen gaat op zoek naar een nieuwe bestemming voor de recente druklijnen en ander waardevol materiaal. Tot 5 december kan iedereen online meebieden op de verschillende loten.Corelio Printing in Erpe-Mere, onderdeel van de Circle Media Group, werd op 23 augustus officieel failliet verklaard. De drukkerij was gespecialiseerd in het drukken van tijdschriften, magazines, kranten, huis-aan-huisbladen, catalogi, stripverhalen en brochures voor grote Belgische, Nederlandse en Franse uitgeverijen. Waardevol en uitgebreid aanbodTroostwijk veilingen is verantwoordelijk voor de veiling van de activa van Corelio. "Het gaat om een uitgebreid en groot aanbod aan waardevol materiaal uit de vestiging in Erpe-Mere waarvoor we op zoek gaan naar een tweede leven. Het gaat voornamelijk om een aantal recente druklijnen, offsetmachines, boekbindmachines, een 10-kleuren vellenpers en ander interessant materiaal voor zowel andere drukkerijen als bedrijven met gelijkaardige activiteiten als Corelio Printing", zegt Troostwijk. Bieden kan nog tot 5 december. Op 3 december kan iedereen de goederen in Erpe-Mere bezichtigen tijdens de kijkdag.Troostwijk Veilingen: "De grafische industrie staat al enige tijd onder druk, waarbij er tegelijk in die sector ook een consolidatieslag gaande is. "Gezien de recente faillissementen van drukkerijen als Helio in Charleroi en het feit dat er in België weinig drukkerijen overblijven, wordt er ook gemikt op internationale aandacht voor deze veiling."Voor meer info en details over de verschillende loten: https://www.troostwijkauctions.com/uk/corelio/01-30804/