In augustus ging de afwerkingsafdeling al dicht. Toen verloren vier mensen hun job. Nu wordt de hoofdactiviteit van de onderneming stopgezet. De sluiting van de onderneming komt er tussen nu en 3 maanden, zegt een medewerker van de vakbond ACV. De werknemers zullen correct worden uitbetaald en er wordt een tewerkstellingscel opgericht.

Drukkerij De Cuyper is ook het onderwerp geweest van een gerechtelijke reorganisatie, waarvoor een aanvraag in december 2009 werd ingediend. De jarenlange situatie onder WCO en een periode van tien jaar waarin nog weinig werd geïnvesteerd in moderne technologie, zijn mee oorzaak van de teloorgang van het bedrijf, aldus nog de vakbondsverantwoordelijke.

Drukkerij De Cuyper, met activiteiten in vellenoffset en heatsetrotatie, was eertijds een grote naam in de Dendermondse regio. Het familiale drukkerijbedrijf vierde in 2005 zijn honderdste verjaardag.

In augustus ging de afwerkingsafdeling al dicht. Toen verloren vier mensen hun job. Nu wordt de hoofdactiviteit van de onderneming stopgezet. De sluiting van de onderneming komt er tussen nu en 3 maanden, zegt een medewerker van de vakbond ACV. De werknemers zullen correct worden uitbetaald en er wordt een tewerkstellingscel opgericht. Drukkerij De Cuyper is ook het onderwerp geweest van een gerechtelijke reorganisatie, waarvoor een aanvraag in december 2009 werd ingediend. De jarenlange situatie onder WCO en een periode van tien jaar waarin nog weinig werd geïnvesteerd in moderne technologie, zijn mee oorzaak van de teloorgang van het bedrijf, aldus nog de vakbondsverantwoordelijke.Drukkerij De Cuyper, met activiteiten in vellenoffset en heatsetrotatie, was eertijds een grote naam in de Dendermondse regio. Het familiale drukkerijbedrijf vierde in 2005 zijn honderdste verjaardag.