Op zoek naar een goede deal? Een promotie die je wereldkundig wil maken? De site 'Before2buy', waarmee de drukkerij Delferrière in Nijvel van start is gegaan, groepeert promoties van handelaars en KMO's uit heel België. Dankzij het lokalisatiesysteem kan een particulier de commerciële acties in een bepaalde regio bekijken, volgens uiteenlopende zoekcriteria zoals waardebonnen, folders, catalogi en telefoonlijsten.

De adverteerder van zijn kant kan zijn promoties via de site post1pub.com publiceren. De drukkerij Delferrière biedt ook een applicatie aan om de catalogus die de handelaar in zijn eigen site kan integreren, te lezen (alsof je de pagina's ombladert).

Naar aanleiding van de lancering organiseert de drukkerij Delferrière een wedstrijd met als prijs een Amerikaanse brievenbus. Zie de website before2buy.be.

Op zoek naar een goede deal? Een promotie die je wereldkundig wil maken? De site 'Before2buy', waarmee de drukkerij Delferrière in Nijvel van start is gegaan, groepeert promoties van handelaars en KMO's uit heel België. Dankzij het lokalisatiesysteem kan een particulier de commerciële acties in een bepaalde regio bekijken, volgens uiteenlopende zoekcriteria zoals waardebonnen, folders, catalogi en telefoonlijsten. De adverteerder van zijn kant kan zijn promoties via de site post1pub.com publiceren. De drukkerij Delferrière biedt ook een applicatie aan om de catalogus die de handelaar in zijn eigen site kan integreren, te lezen (alsof je de pagina's ombladert). Naar aanleiding van de lancering organiseert de drukkerij Delferrière een wedstrijd met als prijs een Amerikaanse brievenbus. Zie de website before2buy.be.