Voor Drukkerij Favorit Printing en haar ambitieuze bedrijfsleiding is dit een logische stap, luidt het in het persbericht. De grafische wereld is een sector waar consolidatie, gekoppeld aan duurzaamheid én diversificatie van het product- en dienstenaanbod cruciaal zijn, om de toekomst te waarborgen voor de bedrijven en haar medewerkers.

Bart De Bie (Antilope De Bie): "Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep Antilope De Bie. Schaalgrootte is bovendien noodzakelijk om als drukkerijgroep verzekerd te zijn van een toekomst in de grafische sector. Het bundelen van de krachten met Antilope De Bie Printing is dus een strategische keuze. Antilope De Bie Printing versterkt haar positie nog meer als één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt. De grafische sector heeft nood aan sterke spelers. Om deel uit te maken van de bedrijven die de volgende jaren het beste antwoord kunnen geven op de noden van klanten, is continu investeren een absolute noodzaak. De schaalgrootte binnen een groep zoals Antilope De Bie laat dit zonder meer toe."

Luc Van de Vijver (Favorit Printing): "We stonden met Favorit voor een grote investeringsronde die elke 7 jaar in onze sector noodzakelijk is. In de groep Antilope De Bie heb ik de perfecte partner met duidelijke toekomstvisie gevonden. Samen staan we sterker dan ooit. Voor de klanten van Favorit betekent dit bovendien dat we vanaf nu beroep doen op de sterke organisatorische structuur van Antilope De Bie en we nog meer variatie kunnen aanbieden."

Bij Favorit Prnting werken 11 mensen. Het bedrijf realiseert een omzet van 3,2 miljoen euro. Luc Van de Vijver blijft aan het hoofd van het bedrijf en voor de klanten verandert er niets. Voorlopig wordt verder in Hoboken geproduceerd maar op middellange termijn wordt een verhuis naar Duffel overwogen.

Groep Antilope De Bie is begin juli ontstaan door het samengaan van De Bie Printing uit Duffel en Antilope Printing uit Lier. Eerder dit jaar werd ook Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen. Ondertussen is er een investeringsprogramma van ruim 8 miljoen euro gestart binnen de groep Antilope De Bie. De geconsolideerde omzet van de groep komt uit op ongeveer 21 miljoen euro. Bart De Bie wil op middellange termijn een omzet van 25 miljoen euro gaan realiseren. De groep stelt ongeveer 100 mensen tewerk.

Vlnr op de foto: Bart De Bie, Luc Van de Vijver, Johan De Bie.

Voor Drukkerij Favorit Printing en haar ambitieuze bedrijfsleiding is dit een logische stap, luidt het in het persbericht. De grafische wereld is een sector waar consolidatie, gekoppeld aan duurzaamheid én diversificatie van het product- en dienstenaanbod cruciaal zijn, om de toekomst te waarborgen voor de bedrijven en haar medewerkers.Bart De Bie (Antilope De Bie): "Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep Antilope De Bie. Schaalgrootte is bovendien noodzakelijk om als drukkerijgroep verzekerd te zijn van een toekomst in de grafische sector. Het bundelen van de krachten met Antilope De Bie Printing is dus een strategische keuze. Antilope De Bie Printing versterkt haar positie nog meer als één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt. De grafische sector heeft nood aan sterke spelers. Om deel uit te maken van de bedrijven die de volgende jaren het beste antwoord kunnen geven op de noden van klanten, is continu investeren een absolute noodzaak. De schaalgrootte binnen een groep zoals Antilope De Bie laat dit zonder meer toe."Luc Van de Vijver (Favorit Printing): "We stonden met Favorit voor een grote investeringsronde die elke 7 jaar in onze sector noodzakelijk is. In de groep Antilope De Bie heb ik de perfecte partner met duidelijke toekomstvisie gevonden. Samen staan we sterker dan ooit. Voor de klanten van Favorit betekent dit bovendien dat we vanaf nu beroep doen op de sterke organisatorische structuur van Antilope De Bie en we nog meer variatie kunnen aanbieden."Bij Favorit Prnting werken 11 mensen. Het bedrijf realiseert een omzet van 3,2 miljoen euro. Luc Van de Vijver blijft aan het hoofd van het bedrijf en voor de klanten verandert er niets. Voorlopig wordt verder in Hoboken geproduceerd maar op middellange termijn wordt een verhuis naar Duffel overwogen.Groep Antilope De Bie is begin juli ontstaan door het samengaan van De Bie Printing uit Duffel en Antilope Printing uit Lier. Eerder dit jaar werd ook Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen. Ondertussen is er een investeringsprogramma van ruim 8 miljoen euro gestart binnen de groep Antilope De Bie. De geconsolideerde omzet van de groep komt uit op ongeveer 21 miljoen euro. Bart De Bie wil op middellange termijn een omzet van 25 miljoen euro gaan realiseren. De groep stelt ongeveer 100 mensen tewerk.Vlnr op de foto: Bart De Bie, Luc Van de Vijver, Johan De Bie.