Beide bedrijven tellen ongeveer evenveel werknemers. Het fusiebedrijf zal om en bij de 30 mensen tewerkstellen. De twee drukkerijen liggen op een afstand van 20 km van elkaar maar zullen samengebracht worden onder het dak van Drukkerij Gijsemberg in Maasmechelen. Het plan is om de verhuis binnen de 3 maanden af te ronden. Wat het machinepark betreft, zal gekeken worden welke persen en afwerkingsmachines het best geschikt en noodzakelijk zijn voor de gefuseerde drukkerijen. Gilles Gysemberg gaat het fusiebedrijf leiden en zal daarin worden bijgestaan door zijn vader Guy. Guy Gysemberg: "De fusie van de twee bedrijven is het resultaat van een natuurlijk proces dat we zo elegant mogelijk willen laten verlopen. Het is een bedrijfsoperatie die met eigen werkkapitaal kan gefinancierd worden en geen sprong in het onbekende betekent. De fusie creëert nieuwe mogelijkheden en schaalgrootte."

Drukkerij Gijsemberg nam ongeveer een jaar geleden nog de kleinere vellendrukkerij ASQ Printing van etikettenspecialist ASQ Labels in Lummen over. Het nieuwe fusiebedrijf is gespecialiseerd in vellenoffsetdruk, digitale druk, formulierendruk en afwerking.

Beide bedrijven tellen ongeveer evenveel werknemers. Het fusiebedrijf zal om en bij de 30 mensen tewerkstellen. De twee drukkerijen liggen op een afstand van 20 km van elkaar maar zullen samengebracht worden onder het dak van Drukkerij Gijsemberg in Maasmechelen. Het plan is om de verhuis binnen de 3 maanden af te ronden. Wat het machinepark betreft, zal gekeken worden welke persen en afwerkingsmachines het best geschikt en noodzakelijk zijn voor de gefuseerde drukkerijen. Gilles Gysemberg gaat het fusiebedrijf leiden en zal daarin worden bijgestaan door zijn vader Guy. Guy Gysemberg: "De fusie van de twee bedrijven is het resultaat van een natuurlijk proces dat we zo elegant mogelijk willen laten verlopen. Het is een bedrijfsoperatie die met eigen werkkapitaal kan gefinancierd worden en geen sprong in het onbekende betekent. De fusie creëert nieuwe mogelijkheden en schaalgrootte."Drukkerij Gijsemberg nam ongeveer een jaar geleden nog de kleinere vellendrukkerij ASQ Printing van etikettenspecialist ASQ Labels in Lummen over. Het nieuwe fusiebedrijf is gespecialiseerd in vellenoffsetdruk, digitale druk, formulierendruk en afwerking.