Gijsemberg neemt de klantenportefeuille van Drukkerij Cornelissen over. Zaakvoerder Herman Cornelissen maakt mee de overstap naar Gijsemberg en zal zijn klantenrelaties blijven verzorgen. "Het is voor ons de vierde overname op vijf jaar tijd en een gezonde manier om verder te blijven groeien", zegt Gilles Gysemberg, junior zaakvoerder en telg van de vierde generatie. "In 2019 werd ASQ Printing uit Lummen overgenomen, in 2020 haalden we de activiteiten van Drukkerij Paesen uit Opglabbeek binnen en in 2023 volgde reclamebureau DTP Graphic Products uit het Nederlands-Limburgse Panningen."

Bekende naam

De 59-jarige Herman Cornelissen had geen opvolging, zag zijn zus en medevennoot uitvallen door ziekte en zocht een oplossing. "Gijsemberg toonde dadelijk veel interesse. Het is de bedoeling dat de klanten op een minstens even goede dienstverlening kunnen rekenen. De technische mogelijkheden bij Gijsemberg zijn veel uitgebreider. Voor mijn klanten en onszelf is het een goede oplossing. Zonder opvolging ga ik op mijn leeftijd geen investeringen meer doen", stelt Cornelissen. Drukkerij Cornelissen is een bekende naam in de Genkse regio. Hermans vader begon de zaak in de jaren 1960, sinds 1990 was de drukkerij annex winkel gevestigd op de Evence Coppéelaan.

Vierde generatie

Gilles Gysemberg (36) heeft sinds 2020 de operationele leiding van de familiale drukkerij in handen. Het was de overgrootvader van Gilles die in 1930 begon met drukken in Landen. De tweede generatie zet de stiel in Eisden verder. Wanneer Guy Gysemberg (65), de vader van Gilles, het bedrijf overneemt, gaan de Europese grenzen open. Het actieterrein verruimt naar de Nederlandstalige Euregio. "De instroom van Nederlandse klanten zorgt voor een kleine cultuurschok. Nederlanders zijn kritischer en vragen meer service", klinkt het bij drukkerij Gijsemberg. Vandaag werkt de drukkerij met een 25-tal medewerkers. In 2023 werd meer dan 5 miljoen euro omzet geboekt. Drukkerij Gijsemberg is naar eigen zeggen gespecialiseerd in drukwerk waar begeleiding en advies voor nodig zijn. Het bedrijf beschikt over vier offsetpersen en evenveel digitale printmachines.

Gijsemberg neemt de klantenportefeuille van Drukkerij Cornelissen over. Zaakvoerder Herman Cornelissen maakt mee de overstap naar Gijsemberg en zal zijn klantenrelaties blijven verzorgen. "Het is voor ons de vierde overname op vijf jaar tijd en een gezonde manier om verder te blijven groeien", zegt Gilles Gysemberg, junior zaakvoerder en telg van de vierde generatie. "In 2019 werd ASQ Printing uit Lummen overgenomen, in 2020 haalden we de activiteiten van Drukkerij Paesen uit Opglabbeek binnen en in 2023 volgde reclamebureau DTP Graphic Products uit het Nederlands-Limburgse Panningen."De 59-jarige Herman Cornelissen had geen opvolging, zag zijn zus en medevennoot uitvallen door ziekte en zocht een oplossing. "Gijsemberg toonde dadelijk veel interesse. Het is de bedoeling dat de klanten op een minstens even goede dienstverlening kunnen rekenen. De technische mogelijkheden bij Gijsemberg zijn veel uitgebreider. Voor mijn klanten en onszelf is het een goede oplossing. Zonder opvolging ga ik op mijn leeftijd geen investeringen meer doen", stelt Cornelissen. Drukkerij Cornelissen is een bekende naam in de Genkse regio. Hermans vader begon de zaak in de jaren 1960, sinds 1990 was de drukkerij annex winkel gevestigd op de Evence Coppéelaan.