De selectie gebeurt door een deskundige en onafhankelijke jury waaronder experten familiebedrijven prof. dr. Wim Voordeckers en prof. dr. Frank Lambrechts van U-Hasselt alsook top familiale ondernemers zoals Herman Van de Velde van de gelijknamige lingeriefabrikant, Joost Callens, CEO Durabrik en Katrien Mattelaer, CFO Vlerick.

Als belangrijke voorwaarde om tot het kransje van gelauwerde familiebedrijven te kunnen behoren, was er ook de financiële analyse door Deloitte die als Olympisch minimum werd gesteld.

De feestelijke uitreiking door de Limburgse gouverneur Herman Reynders met tal van prominenten vond plaats op 18 mei tijdens een groots opgezet "Family Event". Op de foto staat links gouverneur Herman Reynders die de trofee overhandigt aan Dieter Paredis.

Bij Drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren is men zeer verheugd met deze erkenning, "...wetende dat 75% van de ondernemingen in familiehanden zijn en ze meer dan ooit de ruggengraat van onze economie vormen. "

De selectie gebeurt door een deskundige en onafhankelijke jury waaronder experten familiebedrijven prof. dr. Wim Voordeckers en prof. dr. Frank Lambrechts van U-Hasselt alsook top familiale ondernemers zoals Herman Van de Velde van de gelijknamige lingeriefabrikant, Joost Callens, CEO Durabrik en Katrien Mattelaer, CFO Vlerick.Als belangrijke voorwaarde om tot het kransje van gelauwerde familiebedrijven te kunnen behoren, was er ook de financiële analyse door Deloitte die als Olympisch minimum werd gesteld.De feestelijke uitreiking door de Limburgse gouverneur Herman Reynders met tal van prominenten vond plaats op 18 mei tijdens een groots opgezet "Family Event". Op de foto staat links gouverneur Herman Reynders die de trofee overhandigt aan Dieter Paredis.Bij Drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren is men zeer verheugd met deze erkenning, "...wetende dat 75% van de ondernemingen in familiehanden zijn en ze meer dan ooit de ruggengraat van onze economie vormen. "